Avui hem sortit el Santi, el Fer, el Damià, el David Villagrasa i jo.

A les 7:30 estàvem al Caprabo, amb la promesa de fer el GR5 per la pota de cavall fins al creuament amb el GR92, a la riera, just a sota del Maset de Baix.

El David ha trencat el pedal de la bici, normal, la pobre bici es massa justa per l’ús que li dona.

Fins començar la baixada, la pista d’aproximació es ciclable, segons el Santi al 100%, per mi en un 90%, només hi ha algun punt on s’ha de posar el peu i caminar un pelet.

La baixada esta bastant millor del que sembla per baixar, diguem que es pot fer tota sobre la bici o si tens poc nivell, com es el meu cas, només hi ha 2 o 3 punts on has de fer peu.

El Santi ha vingut amb la Genius, va caure fent descens i no va gaire fi, ha de fer un pelet de repòs, sinó el cos no li deixarà seguir gaudint de la bici.

Un cop avall hem dedicat una molt bona estona a comentar temes variats, diguem que poca bici hem fet avui.

Pujada als Massets, la forta fins a quatre camins i tornada cap als Masets per la trialera que baixa recte. Hem pujat fins a Jafra i el David ha tornat, el pedal ja no donava, la resta hem anat fins a la Plana Novella, Vallgrasa i tornada cap a Sitges per la pista de Campdasens.

El Santi ens ha abandonat per tornar cap a casa i hem acabat amb 27,94km que he fet amb 2 hores 2 minuts, tot i que en total la sortida ha estat de 3 horetes, es a dir, una sencera l’hem dedicat a xerrar. La mitja de 13,7km/h, una màxima de 54,4km/h que suposo que ha estat a la tornada, baixant el collet de la fita, un pic màxim de pulsacions per minut de 213, es moltíssim, suposo que ha sigut a la pujada de la Plana Novella amb el Damià al costat, 709 metres de desnivell positiu i 729 de negatiu i en el meu cas un consum energètic de 1449kcal.

He intentat gravar amb la GoPro, però me l’he endut sense bateria i no he pogut gravar gran cosa, llàstima.

Deixo un petit video de la baixada del GR5, però ha quedat sense bateria de seguida.

 

M’he quedat sense bateria a mitja baixada 🙁

La setmana vinent més.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix