Aquest matí ens hem llevat el Fer i jo, hem fet una sortideta molt curteta, per escalfar i fer uns bons estiraments, ahir varem anar a dormir tard.

Hem sortit de Villanueva de Jiloca direcció a San Martin del Rio i al creuament de la presa hem tirat direcció a creuar la carretera i seguir per la cantera cap amunt per tal d’arribar al creuament de la baixada d’Anento recte i a l’esquerra cap a Nombrevilla.

Hem seguit a l’esquerra per baixar cap a Villa Jabalí i a la dreta per tornar al poble per la rambla. Ens han sortit 12,14km que hem fet amb 46 minuts, mitja de 15,8km/h, velocitat màxima de 45,3km/h, 592kcal de consum energètic, amb un desnivell positiu de 293 metres i un negatiu de 259 metres.

Al tornar a casa hem fet una sessió d’estiraments intensa, tocava ja que a la Calcenada no varem dedicar-hi el temps necessari.

Deixo un parell de videos de la baixada a Villa Jabalí i de la tornada de Villa Jabalí al poble. Estan empalmats I reduïts de qualitat, la Wifi del poble dona pel que dona…

Baixada de Villa Jabalí a Villanueva de Jiloca

Demà més.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix