La idea d’avui era fer una ruta llarga a bon ritme i sense complicació, surto sol i necessito rodar per preparar la Calcenada el proper dissabte.

Ahir vaig decidir pujar fins a Ferreruela de Huerva i tirar passat Mainar. Es una ruta que tinc feta, sobre 80km aproximadament, un pelet més. La majoría per pista, es a dir, plat mitja o gran i a rodar ràpid.

La pujada fins a Ferreruela ha estat prou bé, 2 minuts menys que el meu millor temps amb la Rush, m’hi he plantat amb 57 minuts 10 segons aproximadament. L’any passat crec recordar que vaig arribar a fer-ho amb 59 minuts llargs, quasi 60, així que prou bé.

Fins passat Mainar es tot molt ràpid. A partir d’allí comencem a tornar cap a Manchones, tot pista i pujada, pero poca, desnivells de l’1% o del 3% com a molt.

Anava bastant cansat, suposo que els kilòmetres i bàsicament el ritme m’han passat factura.

He baixat a Manchones molt ràpid, al final hi ha uns quants kilòmetres de pista ampla amb baixada, per sobre dels 30km/h tota l’estona. Carretera a Manchones i tornada cap a Daroca per la carretera vella.

Al km 62 m’ha començat a venir una pàjara i al final he decidir que seguia recte per la carretera. La ruta original que vaig fer l’any passat pujaba cap a Orcajo, però la pujada té un desnivell molt alt i es molt dura, un cop a dalt es torna cap a Villanueva de Jiloca sense problema, però no m’he vist amb cor de fer la pujada a Orcajo i he seguit recte fins a Daroca. He tornat pel “camino alto” i he agafat un desviament per tornar al pueblo per la via del tren.

Al final m’han sortit 70,79km que he fet amb 3 hores 6 minuts, a una mitja de 22’8km/h. Baixa perque els últims 10km anava amb falta d’energía i no duia res per menjar, pifiada! Velocitat màxima 48,3km/h amb un consum energètic de 2866kcal, una mitja de 140ppm amb un màxim de 170ppm, la cadencia bé, a 76rpm. Desnivell positiu 551metres i negatiu de 538metres.

Demà sortideta tranquila, dijous si tot va bé, miro d’atacar el Colladico, es una ruta que ronda els 100Km, potser un pelet per sota que no he fet mai. Miraré de comprar barretes i alguna cosa líquida, ja que m’he quedat sense aigua al final de la ruta avui.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix