Ahír vaig fer una sortida de 70km, per tan avui tocaba alguna cosa senzilleta. No es questió de fer malbé les cames a diari, segurament hi haurà un punt on el cos dirà prou.

L’Agustín treballa fins el 19 i el Raúl també, per tan m’he quedat sol per sortir en bici.

Això té una part bona i una de dolenta. La bona es que puc fer el que vulgui, la dolenta es que prefereixo sortir amb algú per si em faig mal, o encara millor si son el Raúl o l’Agustín que son de la zona i coneixen pobles i zones que jo no conec, mala sort aquestes vacances.

Avui m’he llevat a les 7:15 amb intenció de sortir cap a dos quarts, crec que he sortit un pelet més tard i tot, no hi ha pressa.

La idea era anar fins a Báguena, agafar la pujada forta de després del pont camí de Anento i baixar a Nombrevilla, d’allí a Daroca i tornada al poble.

M’han sortit 26,53km que he fet amb una hora vint i vuit minuts. Mitja de 18km/h, 428 metres positius i 411 negatius, les pulsacions pel terra, ja era intenció, 132 ppm de mitja amb una punta de 164 ppm que estic segur que ha estat pujant després de Báguena, es forta aquella pujada.

M’he proposat fer un dia tranquil i un dia llarg o fort, depén. Demà m’agradaría fer la ruta que va fins a Mainar, es llarga, sobre els 80km, però es molt planera, suposo que la majoría de l’estona podré anar amb plat gran. La part dura es pujar fins el plà de Ferreruela des de Báguena, pero un cop a dalt, només es ciclar ràpid. Bona ruta per fer aeróbic, demà serà com moure’t amb bici de carretera.

He grabat un parell de videos avui, però l’ADSL de l’ajuntament crec que deu ser d’1Mb o menys. Els he acabat reduïnt de qualitat per mirar de poder-los penjar. Com podeu veure, els penjo de nit i son grabats del matí.

Baixada a Nombrevilla des de la pista d’Anento PR-Z 51
Baixada a Daroca des del cap de munt de la presó de Nombrevilla

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix