Primera sortida des de Villanueva de Jiloca. He sortit sol, l’Agustin s’ha deixat les sabatilles a casa, per tan no pot sortir amb automàtics sense cales i el Raúl Muñoz tampoc l’he trobat.

També ha estat primera sortida amb la Rize i la veritat es que ho he notat. O estic més fort o la bici va millor o potser un pelet de cada.

La idea era anar a fer la volta a la Laguna de Gallocanta, son 70km amb la única dificultat de la pujada del port de Balconchán, que es per asfalt.

La vegada que menys temps havia fet era 53 minuts des de la plaça del poble fins arribar a dalt al port, avui ho he fet amb 51 minuts, es a dir, un pelet més ràpid.

Des d’allà, baixada a Santed i cap a la Laguna. Esta bastant seca, fa dies que no ha plogut, per tan el terreny era molt ràpid, i el percentatge d’inclinació casi nul. He arribar a Tornos amb 2 hores, em faltaba la baixada i 20km. Al final he arribat al poble cap a les 10 i poc del mati, amb 3 hores 12 minuts per fer 70,45km a una mitja de 22km/h, no esta gents malament.

He apretat bastant tota l’estona i s’ha notat, 11 minuts menys que el meu millor temps en aquesta ruta, ja dificil de superar, suposo que no d’igualar.

2902kcal de consum, avui em podré prendre alguna cervesa de més, amb 50,7Km7h de velocitat màxima i 77 rpm de cadencia, he mirat de mantenir-me tota l’estona entre 80 i 90, es quan em trobo més cómode. 148 ppm de mitja amb pics de 175ppm, pel tipus de pista que es, crec que esta bé. No he baixat el ritme en cap moment, però gran part de la ruta vas amb plat gran. El desnivell es de 773 positius i 776 negatius, es a dit, ruta senzilla on només té la pujada a Balconchán, la resta es molt factible.

Demà més i espero que amb el Raúl.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix