Aquest matí de diumenge havia de sortir amb mi el Fer i el David de Vilanova, total que he acabat sortint sol.

Canvi de plans i he decidit fer Begues, anar a Olesa per muntanya i tornada per Can Grau.

A les 7 he sortit de casa, pujada Collet de la Fita a ritme, passo el creuament de Mas Alba i sento un soroll, m’avança un nano amb una Trek sèrie 3 amb Alivio i frens mecànics, una bici de 350€ estirant!!!

Em poso les piles i intento avançar-lo, diguem que he aconseguit seguir-lo, no pas avançar-lo. Ens hem posat al costat, un de l’altre a l’alçada dels caçadors i després de creuar-nos unes paraules, m’ha dit que era de Vilanova i que es deia Yuri, que venia cap a Begues amb mi.

Hem baixat cap a Jafra pels Holandesos, no s’ha desenganxat gents, he pensat, quina por…

Hem pujat cap a La Plana Novella, jo a ritme i ell al meu costat, cap problema. Hem començat a agafar la pista cap a Begues, i tot i anar a un ritme relativament ràpid, anàvem junts, deu ni do.

Un cop a hem arribat a la última pujada de la pista, just abans de començar a baixar cap a Begues per la pista ampla, hi ha una masia a mà dreta i hem baixat cap a Begues pel corriol que hi ha, han passat fa poc els llenyataires que estan destrossant el parc, molt de branca al terra, però bé.

A la baixada l’he hagut d’esperar una miqueta, no gaire. A la pujada que hi ha, per anar cap a Olesa, ja ha estat una altre cosa, ha començat a baixar el ritme, jo seguia amb el mateix. Hem arribat a la part de carretera, just davant de la cimentera, el Yuri enganxat. Deixem la carretera i comencem a pujar, aquí, tot i que l’he avisat, he aconseguit treure-li uns metres, tampoc gaires. Baixada cap a la pista de Can Grau a Olesa, i tornada cap a Sitges camí de Can Grau passant per l’Avenc de l’Esquerrà.

Anàvem a agafar la trialera que porta a can grau, quan just uns metres abans de parar, ha relliscat de davant i ha caigut. S’ha fet una bona rascada a tot el cos, anava amb una samarreta sense mànigues, s’ha rascat bé el braç esquerre i la cama esquerra i menys l’espatlla, l’esquena i la cuixa, però deu ni do la que s’ha endut.

Per postres ha punxat. Li he tirat l’aigua que duia a l’ampolla i hem tornat cap a Olivella per carretera, no era qüestió d’agafar més muntanya i que tornés a caure, a més anava un pel perdut, el Garraf per la banda de Sitges m’ha dir que era nou per ell. Hem anat a parar a Valles Altos i l’he deixat a l’alçada de Can Lloses, ell ha anat cap a Ribes per tornar cap a Vilanova per la carretera vella i jo he tornat cap a Sitges per muntanya.

Suposo que a ell li han d’haver sortit uns 70 i pocs kilòmetres, dues punxades i una caiguda. Crec que fer segons que amb una Trek de 350€, amb un Alivio de 7 pinyos i frens mecànics es arriscar massa el tipus, has de sortir a la muntanya amb uns mínims per anar segur i evitar problemes.

A mi m’han sortit 49,66Km des de la porta de casa a la porta de casa, que he fet amb 2 hores 52 minuts, amb una mitja de 17,3Km/h, 2484Kcal de consum energètic, velocitat màxima de 68,2km/h a la baixada d’asfalt de Valles Altos i uns 1050 metres de desnivell aprox.

Ha estat una sortida curiosa, la pitjor part es que tornant de Olivella cap a Valles altos, baixant, he notat alguna cosa que em punxava, com una picada a la cama dreta, al pantaló. He fet un xiclet i li he donat un cop, o era una abella, que amb la velocitat que duia ho dubto o era una aranya, una de tantes que m’he endut avui i que els hi he trencat la teranyina, sense voler, però es que estaven en mig de la pista. Total que m’ha estat picant fins a mitja tarda. Quan he arribat a casa i m’he dutxat, he trobat una butllofa amb líquid, per descomptat he fet “plaf” i el líquid ha marxat, no em fa massa bon rotllo dur una picada d’aranya a sobre.

La setmana vinent més, entre setmana res de res, estic 3 dies fora aquesta setmana, per tan no faré nocturna.

Digues si t'ha agradat

Comparteix