Hem sortit de nou el Fer i jo, no ha vingut ningú més.

Objectiu, fer de nou la ruta de Les Gunyoles que varem fer la setmana passada, però a millor ritme.

Ens han sortit 2 hores 23 minuts, a una mitja de 18,3Km/h, un quart d’hora menys que la setmana passada, prou bé.

Avui ens ha faltat l’Obelix, hi ha hagut un parell de porcs senglars que han passat per davant nostre, molt a prop. Sort que tenien més por de nosaltres que a simple vista, nosaltres d’ells. Si arriben a encarar-se, crec que li tiro la bici i em pujo a un arbre, eren 2, però molt grans. Tot s’ha de dir, que “de noche, todos los gatos son pardos”, però… eren grans.

Poques aranyes aquest cop, només m’he endut 2 teranyines amb les habitans incloses, la setmana passada, van ser unes quantes de més i això si, molt de fang, com que ahir i la nit passada va ploure molt, ens hem posat de fang fins a dalt, la pega es que tinc la bici plena de fang també.

El diumenge espero poder-la rentar un pel, ho necesita.

Propera sortida el diumenge, a veure qui serem al final.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix