Avui, primer diumenge de rebaixes, ens hem ajuntat el Fer i jo (David de Vilanova) a les 7:30, per fer una ruta indeterminada.

Fer anava marcant el camí, Fita, baixada als holandesos, baixada de Jafra a Masets fins empalmar amb un corriol paral.lel a la pista fins quatre camins, “el tornillo” (amb infinitat de mosquits), fins Can Grau, hem agafat el GR-5 fins trobar la pista d´Olesa, Begues per carretera; hem fet un esmorzar normal (no hi havia careta, cansalada, peus de porc…), i tornada per pista fins la Plana Novella, Vallgrassa i finalment Sitges.

Han sortit 54 km. en 3:30 minuts a una mitja de 15´2 aproximadament, tot cremant 2680 kcal, no està malament.

Dintre del temps es pot ficar uns minuts còmics al perdre´ns un de l´altre tot i estar distanciats no més de 20 metres, un que pensa que ha tirat, l´altre que ve al darrera, un que mira a un costat, l´altre al contrari, 15 minuts perduts, al final trobant-nos tot rient-nos de la situació.

David

Digues si t'ha agradat

Comparteix