Ahir divendres, dia de Sant Joan, vàrem sortir de Sant Pere de Ribes a les 22:45 aproximadament, el Fer, el David de Vilanova i jo, amb direcció a Roses per fer la Ratpenat 2011.

Es una cursa nocturna que va de Roses a Cap de Creus amb l’objectiu de veure sortir el sol, passant per Cadaqués i per Port Lligat.

L’any passat la vàrem fer i es el mateix recorregut, però aquest any i havia menys gent, unes 90 persones, que l’any passat eren uns 150.

La sortida va ser al Poliesportiu de Roses a les 2:30 del matí, amb un parell de parades i amb objectiu d’arribar tots plegats a Cap de Creus.

Els 3 l’hem feta amb una tira de leds blaus al casc, per poder-nos trobar a les fosques, un pel friqui, però prou divertit. Les Lupichins del Fer i meva, espectaculars, han funcionat a la perfecció.

En total m’han sortit 72,76km que hem fet amb 4 hores 12 minuts pedalant, amb una mitja molt alta, de 17,3km/h. El meu consum energètic de 3432kcal amb un desnivell de 1578 positius i 1593 negatius.

Us deixo unes quantes fotos a continuació de la ruta.

Ha estat prou bé, però potser l’any vinent busquem una alternativa més propera, les 2,5h de viatge son un pell pallissa, de tornada es fan molt llargues sense haver dormit en tota la nit i amb tants km a sobre.

Digues si t'ha agradat

Comparteix