Dissabte passat ens reunim els Davids, el Sergi, Gaizca i Santi per fer una ruta senzilla i aprofitar per esmorzar.

La ruta via Ribes rodeja el nord de parc del garraf nord i es molt plana, i gairebe tot pista pero es molt bonica de paissatge. Vem trobar tancat al lloc tipic a les Gunyoles aixi que vem seguir 5km fins a l’Arboç i vem tenir la recompensa amb un esmorzar fet a la brasa espectacular.

Per Olivella es el mes directe, tambe es pot fer diferent sense passar per Ribes, pero afegint pujada, es questio d’anar a Can Grau i baixar per la trialera Sta Susana, travessarla i pujar el collet per pista (mig encimentada), a l’altra banda del collet baixar un tros de corriol que dona a la pista et porta a les gunyoles.

A la tornada jo em vaig confondre i vem anar un tros per la C15 direccio Ribes, es la opcio mes rapida si es fa tard, pero sino la pista de tornada que hagues tocat fer esta molt be.

 santi

Digues si t'ha agradat

Comparteix