Avui he fer nova ruta. Es una ruta que varen fer el Sergi i el David de Vilanova fa un parell de setmanes amb una gent que varen trobar de Sitges.

Es una ruta ràpida i amb molt poca complicació, la pega es que m’he colat i l’he feta del revés, però, total, apareixes al mateix lloc.

Per tipus de ruta en que hi ha molta pista, no crec que hi hagi gaire diferencia de rodar cap un costat o cap a l’altre.

La part que no m’ha agradat es que hi ha massa carretera, haurà de fer alguna modificació, que es possible sense gaires problemes per tal d’evitar tanta carretera. La pega es que li donarem alguns kilòmetres de més, però no crec que vingui d’aquí.

He sortit sol al migdia del primer dia d’estiu, amb protecció 50 i una calor espectacular. M’he begut el camelback sencer i això que duc quasi 3 litres d’aigua.

En total, des de la porta de casa m’han sortit 44.20km que he fet amb 2 hores 17 minuts, contant 3 coladetes de ruta, hauré fet uns 400 metres de mes i una parada perquè he vist que la roda de darrera no esta centrada, m’hi posaré per deixar-la en condicions. La velocitat mitja de 19,3km/h, no esta gents malament, però es clar, al ciclar sol, portes un ritme diferent, velocitat màxima de 45,7km/h. El consum energètic de 2063kcal, freqüència cardíaca màxima 179ppm i la mitja de 158ppm, prou bé. La cadència de 81rpm, perfecte! I el desnivell de 788mts positius i 773 negatius, es a dir una ruta senzilla i ràpida, per rodar i agafar fons.

Dissabte vinent de matinada farem la Ratpenat nocturna, de Roses a Cap de Creus, així que la propera entrada el dissabte a la tarda.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix