Aquest matí hem sortit el David de Vilanova, el Santi i jo, hem quedat a les 7 al Caprabo amb intenció d’estar de tornada a les 10:30 a Sitges de nou.

No hi havia cap ruta predeterminada, així que he manat fins a la Trinitat, hem baixat a Vallcarca, pujat a Campdasens i he manat fins a Vallgrasa, de camí a la Plana Novella hem trobat un munt de mosquits i teranyines, ha estat un pel desastre. Després he manat fins a Can grau, tot i que hem agafat una variant de corriol que hi ha voltant la riera i de Can Gran tornada cap a Sitges per la trialera del GR5 fins a quatre camins, Massets, La Fasina i Sitges.

Resum de la ruta ARANYES, TERANYINES I MOSQUITS.

He gravat 3 vídeos però només n’ha sortit un de bé, la baixada de la Trinitat a Vallcarca, tot i que hagués quedat millor si l’hagués gravat el Santi que té prou nivell per baixar la trialera sense haver de posar el peu, jo no.

La pitjor ha estat la baixada de la trialera del GR5 de Can Grau a quatre camins, que no he volgut parar a treure’m teranyines perquè quedés bé la gravació i resulta que arribo a baix de tot i la càmera estava apagada, mala sort.

Baixada per la trialera de la Trinitat a Vallcarca

En total m’han sortit 36,62km que hem fet amb 2 hores 42 minuts, a una mitja de 13,5km/h, en total 1962kcal amb un desnivell de 960 metres tan de pujada com de baixada.

La setmana vinent jo no podré sortir, suposo que la resta si que sortiran, però no volen publicar el blog, mala sort.

La següent entrada, per anar bé, hauria de ser la de la nocturna de Ratpenat el Fer el David i jo.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix