Avui hem quedat a les 6 al Caprabo amb la intenció de fer la ruta de la cursa del Xallenger que vàrem fer al 2008 però sortint des de Sitges.

Hi hem anat el Damià, el Santi i jo. Hem sortit cap a un quart de set aproximadament, l’aproximació a Ribes es la de sempre i a partir d’allà hem agafat la ruta original del Xallenger.

Hem trobat el terra marcat i cintes per la ruta que hem fet, per tan hem deduït que segurament avui era la cursa del Xallenger 2011, així que la hem fet de “pirates” i haurem arribat primers, perquè hem sortit molt d’hora.

Hi havia bastant de fang, es noten les pluges d’aquesta setmana, hi ha algun tros que hem hagut de buscar una alternativa, ja que de l’últim cop que hi havia passat fins avui, hi ha hagut molts canvis.

A mi m’han sortit 50,3km que hem fet amb 3 hores 17 minuts, a una mitja de 15,2km/h, no esta malament per ser 50 km de ruta. En el meu cas, 2422kcal de consum energètic, amb 140 pulsacions de mitja arribant a 177 que es el meu 98% en alguns punts. La cadència de 74, un pel lenta, però prou bé i el desnivell de 1045 de pujada i 933 de baixada.

Deixo un parell de vídeos de 2 trialeres xules que hi ha, les 2 últimes xules de les 3 que hi ha en total del tipus corriol i ràpides.

 

TRialera Xallenger 1
Trialera Xallenger 2

Demà sortideta tranquil·la de 3 horetes aprox, no crec que fem més de 40 kilòmetres.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix