Pànic es el que m’ha vingut quan he vist el Fer baixar amb la Specialized Stumpjumper FSR Comp.

Avui hem sortit el Fer i jo, d’hora, es a dir a les 6:15 del garatge i a les 6:30 estava a Sant Pere de Ribes, hem agafat les Lupichin, que per cert es de les millors compres que hem fet, més de 3 hores de llum super potent.

Hem anat cap al Pantà de Foix, per fer la sortida “curta”.

La part dolenta es que el Fer esta malament de forma física i el ritme ha baixat, però es qüestió de temps com sempre. La primera vegada que vaig fer la ruta li vaig posar 3 hores 37 minuts, la última vegada amb el Damià 3 hores 41 minuts i avui amb el Fer 4 hores 32 minuts, un pel més. Si que en total son 55km i el ritme ha estat de 12Km/hora, però l’hem feta molt més ràpid altres vegades.

He disfrutat molt a les baixades, però realment m’he espantat de veure com baixa el Fer amb la Stumpjumper. Le hem comparat amb la meva Cannondale Rush 4 i hem vist que son gairebé igual de llargues, contant que ell té una talla M i jo una XL. A més, sembla que sigui un pel més baixeta que la meva, que ja es dir. El manillar molt més ample que la Lapierre antiga.

Resultat impressionant, baixa que fa por, indiferent que hi hagi pedres grans o petites, va recte i sense fre. A l’inici m’ha costat molt de seguir-lo, ens hem provat a la primera baixada tècnica que hi ha de camí al Pantà de Foix, i l’he perdut al cap d’uns metres, però perdre’l vol dir que m’ha hagut d’esperar un parell de cops. He cregut que era jo que no anava gaire fi, però al final de la ruta he detectat que no.

Baixant la trialera que va a parar a les 2 rotondes que hi ha de camí a Canyelles just a sobre de la C32 m’ha tret tan de tros que he deixat de veure’l i quan he arribat a baix estava ja fora de la bici, i aquest tros de trialera el baixo relativament bé i ràpid. Amb la Lapierre no anava tan de pressa.

Haurem de fer un pensament? Crec que aquest any no…

Penjo unes fotos d’avui, també hi ha un parell de vídeos, però res de l’altre mon.

 

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix