Havíem de sortir ahir però al final ho varem deixar per avui, el Fer esta molt constipat i tenia febre el dijous, així que ho varem desplaçar a avui diumenge. Curta perquè jo marxo per feina a Lisboa després de dinar i volia passar temps amb la família.

El Gaizka va sortir ahir i avui volia sortir amb la família, estan preparant una via verda i el Damià va comentar que apareixeria, però com que ha estat plovent fins a les 7 aproximadament, entenc que no ha vingut per falta de ganes.

He sortit del garatge amb les 2 rodes desinflades =( a les 7:20, a les 7:40 estava ja a casa del Fer, hem pujat cap al Montgrós per anar a baixar cap a Canyelles i pujar el Puig de l’Àliga, tornant per darrera.

En total m’han sortit 42,62km que hem fet amb un total de 3 hores 8 minuts, contant alguna paradeta de xerradeta.

Al arribar a Sitges tornant, m’he trobat un parell de ciclistes amb problemes. He parat i resulta que a un d’ells se li havia ficat una branca entre les rodes i li ha doblegat el fusible del canvi de darrera. L’ha adreçat com a pogut i es queixava de que no li canviava bé els 2 pinyons grans. Li he comentat que no li dediqués més temps, millor comprar un fusible nou i llestos. Sortida light i cap a casa. Mala sort.

Bé dons, espero que la propera sigui el cap de setmana vinent, suposo que directament ja serem octubre i segurament haurem de fer sortida amb llum. Si tot va bé serà la última sortida amb la Rush, la propera ja serà amb la Rize. Més informació pròximament…

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix