Avui he sortit sol. Havíem quedat per sortir el Fer, el Gaizka i jo i tot estar confirmat al final el Fer m’ha enviat un missatge a les 6:15 que deia que ell no vindria i el Gaizka no ha aparegut, tot i que l’he esperat 15 minuts. Suposo que li deu haver passat quelcom, però per postres vaig amb un telèfon “temporal” i no tinc els telèfons de ningú, però tan no he pogut enviar-li ni un email ni trucar-lo.

Així que a les 6:45 m’he posat en marxa direcció a Ribes per fer la ruta que varem fer la setmana passada amb el Sergi i el Fer però amb les variacions que he fet entre setmana i que fan que no haguem de posar el peu a terra a cap pujada inhumana amb la bici a l’esquena.

Em seguien sortint 55km en total. He tornat a tenir problemes amb el GPS, no tinc clar que li passa, però crec que si faig un moviment sobtat cap a un costat, el GPS s’apaga i hi ha hagut un punt que he posat el peu a terra perquè he estat a punt de caure, però no ha passat res. A l’estona m’he adonat que el GPS estava apagat. L’he posat en marxa i ha perdut uns 11km, per tan les dades que tinc del GPS no son bones, només tinc hora de sortida i d’arribada i kilòmetres ja que he seguit al 100% la ruta que tenia dibuixada al GPS, quan ha funcionat es clar.

Segons CompeGPS em sortien 55Km que he fet amb 3 hores 37 minuts, es a dir una mitja de 16,5km/hora aproximadament. Pel tipus de terreny que té la ruta crec que es un bon temps, però es clar, això de sortir sol té algunes avantatges, bàsicament no pares per parlar amb ningú, val sol.

Es una ruta molt tècnica i a la vegada molt maca. Per temps es pot fer bé, hem de contar que sortint de Sitges a les 6:45 he arribat de nou al garatge a les 10:22 i a les 10:30 estava a casa, relativament d’hora pels kilòmetres que té la ruta.

Les trialeres de baixada son llargues i alguna un pel complicada, això li dona al·licient d’intentar superar-se cada cop que la fem, avui ha estat la segona vegada i deu ni do. Les pujades son xules, sobre tot les 2 que he fet de variació de la ruta de la setmana passada a aquesta. Son molt dures, la pista està bé, es ample, però no esta en perfectes condicions, es nota que no hi passa gent habitualment. Les baixades son molt tècniques, sobre tot les que ens porten al Pantà de Foix i les que ens porta de nou a Vilanova i la Geltrú.

En resum, crec que hem descobert una ruta molt maca, estic segur que la repetirem.

En quan a calor, molta molta, però es pot suportar bé. He dut un camelback ple, el meu camelback es de 3 litres i un bidó de mig litre i m’ha sobrat aigua, es a dir, es pot fer bé fins i tot en ple mes de juliol.

La setmana vinent farem Sitges-Montserrat. Sortirem el dissabte al matí d’hora, calculo que a les 6:30 aproximadament. La ruta es dibuixada i segueix en gran part el GR5, crec que serà divertit. Calculo fer-la en unes 8 hores aproximadament, em surten 78km, gran part de la ruta serà ràpida, però la calor de juliol/agost no crec que ens ajudi a baixar temps. Es la primera vegada que anem a fer-la amb GPS i per mi la tercera que ho intento en bicicleta, ja diuen que la tercera es la vençuda, espero que així sigui.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix