Avui hem sortit el Gaizka el Fer i jo. El Vitic com de costum, no ha vingut 🙁

Havia de venir el Ismael que ens va contactar per la web i tambĂ© pel Facebook, perĂČ em va enviar un email dient-me que s’havia fet mal i estaria 15 dies sense agafar la bici.

Hem sortit amb ganes de fer uns 35 kilĂČmetres que han de ser aproximadament un parell d’hores i mitja.

Hem pujat la Fita a ritme rĂ pid, sempre rebenta fer la Fita d’entrada i a ritme, perĂČ tambĂ© Ă©s una forma d’anar agafant kilĂČmetres a les cames i preparant Tracks de Diables.

Hem baixat a Vallcarca i hem pujat a Campdasens a ritme, un cop al cim, tornada cap a Sitges i just abans d’arribar a la casa dels holandesos (que li diem nosaltres, no tinc clar com es diu la masia) hi ha una trialera que varem trobar fa un parell de setmanes i que ens porta a la pista just abans del creuament de Jafre i els Massets.

Pujada a Jafra per la trialera, que avui no l’ha feta cap dels tres i baixada cap als Massets per la pista que hi ha darrera del parking de Jafre.

La pujada dels Massets dura com sempre i jo diria que per mi fins i tot mĂ©s dura avui que altres dies, m’ha costat molt.

Un cop al cim, paradeta de 10 minuts a baixar pulsacions i cap a Sant Pere de Ribes primer per la trialera que hi ha a mà esquerra després del segon revolt de pujada i després per pista per la urbanització Valles Altos. LA baixada per la pista que hi ha al costat de la granja escola i fins al creuament de Sitges a Ribes.

AllĂ­ hem fet paradeta de 15 minuts ben bons per acomiadar-nos del Fer que anava cap a casa i el Gaizka i jo cap a Sitges.

Hem acabat la ruta amb els deures fets: 34,72km amb 2 hores 39 minuts que si li traguem els 25 que hem fet de parada, dona un bon ritme, tot i amb aixĂČ els ritme ha estat de 13,1km/h i per mi amb un consum energĂštic de 2308kcal. Desnivell 1163 metres, no estĂ  gens malament per anar fent cames i en el meu cas en particular 140 pulsacions de mitja i 173 pulsacions de mĂ xima.

Ara ja no tornarem a sortir junts fins a finals d’abril, el Gaizka passa per vicaria el cap de setmana vinent, tot i que jo no hi puc anar, estic a Lisboa i em sap molt de greu, l’altre farem la cursa de bombers, així que fins el cap de setmana del 24 i 25 d’abril res de res, en equip. A veure si tinc temps algun migdia i aconsegueixo fer una sortideta a l’hora de dinar.

Fins a la propera.

RaĂŒl

Digues si t'ha agradat

Comparteix