Avui he treballat des de casa, alguna vegada ho puc fer.

He sortit a l’hora de dinar amb intenció de fer una sortideta d’una hora i poc, ja que no tenia tot el temps del mon i tampoc tenia gaire clar si podria encigalar-me en alguna ruta més llarga de la conte, així que he decidit fer un Sitges – Vallcarca – Can Granada – Campdasens – a la tornada agafar una drecera just abans de la “casa dels holandesos” (la masia rehabilitada que hi ha tornant cap a Sitges) hi ha una pista que ens porta a sobre de Mas La Fasina (Cal Porto) i tornada a Sitges per la típica pujada que ens porta al creuament de Campdasens al revés o cap a la casa dels holandesos.

En total m’han sortit 27,32Km. Es una ruta nova que no havia fet mai, empalmant la nova pista que ens porta a sobre de La Fasina, però esta prou bé.

Anava amb por de no poder seguir el mateix ritme de l’any passat i m’he quedat ben sorprès: El millor temps de l’any passat fent un Sitges des del Garatge fins al cim de Campdasens quan es comença a baixar era de 57 minuts i pocs segons, uns 10 o 12 segons. Avui ho he fet a un ritme alt, per no endur-me sorpreses i adonar-me que estic fet un desastre, amb 56 minuts 07 segons, es a dir un minut més ràpid que el meu millor temps de l’any passat quan anava molt fort.

En resum, estic molt content del resultat, veig que les classes d’Spinning d’entre setmana han ajudat, tot i que aquest hivern he crescut 3kg, que m’hauré de treure a marxes forçades, però ho faré.

En resum, avui he fet 27,32Km amb una mitja de 17,9Km/h, una freqüència cardíaca mitja de 155 pulsacions i un màxim de 182 pulsacions. El desnivell 780 metres de pujada i uns altre 780 de baixada, no es gran cosa, però està prou bé per una sortideta de 1 hora 31 minuts amb una velocitat màxima de 50,6Km/h.

Aquest cap de setmana no podré sortir, estem encara allargant la temporada de neu, i la següent que son 4 dies, ja la matem. L’altre, que ja es abril normal de BTT, estic a Lisboa de vacances, així dons de cap de setmana fins el del 17 i 18 d’abril, res de res.

Apa, marxo a sopar i a dormir content i espero poder fer una altre sortideta entre setmana per anar agafant ritme i preparant Traks de Diable per finals de maig.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix