Avui hem sortit amb bici altre vegada aquest any.

Hem sortit el Gaizka el Roger i jo, el Fer no ha pogut venir.

La veritat es que per ser la primera de la temporada no ha estat gents malament.

El Gaizka que esta d’exàmens fins als nassos, en tenia unes ganes boges, jo que no agafava la bici des d¡un dia que em vaig poder escapar al gener, ni t’ho explico i el Roger que es va fer mal al novembre i no feia res d’esport des d’aleshores, també anava amb ganes.

Al final ha estat una sortideta curta, però divertida.

Hem sortit, com sempre camí de la fita amunt, encara que al Roger no li agradi. Un cop als caçadors, hem seguit recte avall fins a Jafra, i allí hem baixat per darrera del pàrking fins a l’inici de la pista que ens ha dut als Masets.

La pujada dels Masets, tan dura com sempre, no ha perdut ni ha guanyat.

Un cop al cap d’amunt del cim, hem fet temps per descansar un pel i hem anat a l’esquerra tot agafant al principi la pista que ens du a les cases del Garraf.

Seguint el caminet, hem anat a parar a Valles Altos i ens hem tornat a ficar de nou al Parc Natural, agafant la trialera que baixa cap als Masets de nou i d’allí ja tornada per la pista ampla de Ca la Fasina.

Hem provat una pista que vaig localitzar ahir a wikilog que ens porta al camí de tornada de Campdasens, ha estat molt divertida, ja que el camí de rigor de tornada, amb la pujada recte, es un pel pallissa.

Total, hem acabat amb 25,34Km segons el meu Garmin. Amb un ritme molt lent, i a més no he pensat en para el GPS quan hem parat a rentar les bicis, així que encara em surt una mitja pitjor. Ho hem fet amb 2 hores i bastant, però per ser el primer dia em dono per content, hem tornat a trobar sensacions que fa temps que no teníem i jo, si més no, en tenia moltes ganes.

Deixo una foto de la sortida com a record.

Espero que ens hi puguem tornar a posar a partir de Setmana Santa, tot i que el següent cap de setmana de després de Setmana Santa no podrem sortir, es casa el Gaizka i jo per desgràcia estic fora.

Prometo seguir ferm al blog i sobre tot a les sortides a partir de mitjans d’abril.

IMG_0370

Digues si t'ha agradat

Comparteix