Avui hem sortit el Fer i jo, desprès de no sortir des del diumenge de la setmana passada no l’altre.

Motius pro importants, la setmana passada vaig estar amb Grip A i el cap de setmana vaig fer bondat, es a dir no vaig sortir i varem estar el cap de setmana a França.

Aquesta setmana no he pogut fer cap classe d’spinning, ja que hi ha hagut mogudes importants a la feina, s’han produït una sèrie de reestructuracions i acomiadaments que han fet que dediques més temps a estar amb els companys tocats, que no pas anar al gimnàs.

El dijous al migdia vaig anar a fer una hora de bicicleta estàtica, més que res per posar-me de nou en condicions. Va anar prou bé, però vaig treure una quantitat de moc terrible, suposo que es part de la grip de la setmana passada.

El divendres al migdia vaig sortir a córrer, no hi anava des de l’agost, i deu ni do. Senzillament 6 kilòmetres plans, al passeig de Sitges, em van costar moltíssim, mantenir un ritme de 5 minuts i mig el kilòmetre era realment un gran esforç. Com es nota la parada!

En resum el dissabte em vaig llevar amb unes tiretes de cavall, realment em costava pujar escales i per descomptat oblidar-me d’agenollar-me, massa!

Ahir a la nit varem sopar a casa un munt de gent, l’aniversari de la meva dona. Ens vàrem ficar al llit cap a les 2 i a les 7:30 m’he llevat, havia quedat amb el Fer a les 8 a casa seva, a Ribes.

He arribat a Ribes a les 8:05, es a dir a temps, moltíssima humitat i un mal de cames terrible, suposo que no he tingut temps de digerir les tiretes i l’àcid làctic esta encara dins els muscles.

El Fer mig amb conya, em diu: fem un Pantà de Foix? Resposta, som-hi.

Total hem anat cap a Vilanova per anar cap al Pantà de Foix. Hem agafat pluja sortint de Ribes, crec que fa molt de temps que no sortim amb aigua, habitualment si plou suspenem, però com que ja estàvem de camí, hem tirat. Ploure significa aigua del cel, no pas un diluvi universal, es a dir plovia, però es podia pedalar bé.

Ha parat de ploure quan estavem pujant cap a pic de l’àliga, direcció al Pantà. L’anada ha estat bé, hem trobat molta gent amb MBT, curiós, potser normal, però com que habitualment sortim molt més d’hora, ho hem trobat estrany.

Hem arribat al Pantà de Foix sense gaires problemes i amb un ritme bo. D’allí cap a Torrelletes (mireu la foto de sota), hem provat una pista nova molt maca, que talla un tros i ens deixa al camí de sempre. La tornada se’m ha fet duríssima, les cames han començat a dir-me que ja no donaven més, així que he hagut de dir-li al Fer que jo al meu ritme, i les pujades dures que hi ha tornant, que n’hi ha un parell, les he fet a peu, sense cap problema ni remordiment.

Arribant al Pic de l’Àliga ja anava realment molt tocat, fins i tot he pensat de tornar per Vilanova i passat de baixar a Canyelles, tot i que al final hem anat a Canyelles.

M’ha passat una cosa molt curiosa, quan baixava una mena de vibració entranya a la roda de darrera ha començat a fer efecte, he parat un parell de cops encuriosit i potser un pel preocupat, ja que les rodes son relativament noves. Al final hem vist que els pinyons s’havien afluixat, no duia eines, però he cregut que no era greu, i realment he pogut acabat la ruta, la llàstima es que a les baixades la vibració da darrera era cada vegada més exagerada i només parava si pedalava, cosa que he anat fent, però a les baixades que habitualment aniries de peu i a ritme, he hagut d’anar assegut i donant-li als pedals, he acabat amb un mal d’espatlles terrible, habitualment no has de parar el pes del cos al manillar, ho fan les cames, però si no pares de pedalar baixant, el tema canvia.

Hem arribat a Ribes, jo realment molt tocat i molt cansat, amb mal de cames i exhaust de cos. El Fer m’ha portat a Sitges amb la furgoneta, no tenia ganes de pedalar més i no m’acabava de fer el pes que els pinyons anessin cada vegada més fluixos.

He intentat estirat els muscles de les cames, i m’ha fet un mal espantós, realment em faig gran.

En resum m’han sortit 54,51km que hem fet amb 4 hores 16 minuts, dels que possiblement uns 45 o 50 minuts hem estat parats. El meu consum energètic de 3633Kcal. Tot i els problemes una mitja de 12,7Km/h i un desnivell de 1800 metres.

La setmana vinent suposo que sortires i ja començo a veure el final de la temporada 2009. A la que comenci la neu, els caps de setmana ja no sortiré, aniré a la muntanya cada cap de setmana. Miraré de buscar un moment entre setmana per fer una sortida, però justament per manteniment.

Si res ens falla aquesta setmana ens han d’arribar els llums que hem comprat, així que segurament la setmana vinent farem una sortideta nocturna, es a dir, sortirem més d’hora. També dedueixo que farà més fred sortint a les 6 del matí del que feia avui, que realment feia calor, tot i la pluja, només la humitat ens ha emprenyat un pelet.

Per cert, només com a comentari, ja torno a anar tubeless 100%, he muntat l’antiga CrossMark LUST a darrera, ja que la Larsen TT LUST no hi ha manera de fer-la funcionar amb Tubeless, així que l’aprofitarem amb càmera.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix