Avui he sortit sol. El Fer esta de cap de setmana rural a un poble a prop d’Andorra, es més avui m’ha trucat per si em valia quelcom d’Andorra. El Gaizka té la bici encara sense pota de canvi de darrera, la tenia al Prieto a Vilanova, però no el vaig veure amb gaires ganes, així que m’he llevat cap a les 7 i he sortit amb intenció de netejar la bici a la tornada.

Sortideta senzilla per anar fina a Vallcarca, Campdasens i tornada. En sí m’havia de portar una horeta i vint minuts aproximadament, però m’ho he pres amb un pelet més de calma.

He agafat una esponja i un pot amb aigua i sabó, que he deixat amb una bossa de plàstic a prop de les màquines de rentar que hi ha més amunt del Caprabo.

La pujada ha estat bé, amb un pelet de calor, però es normal. Avui he estrenat la roba d’hivern, els pantalons son una XL igual que els curts i bé, tot i que he tingut sensació de que la badana estava posada massa endavant o que portava els pantalons girats. Al cap d’una estona ja no he tingut aquesta sensació. La jaqueta la vaig agafar una XXL, potser un pelet massa grossa. Bé de mànigues i de cos, però el coll un pelet massa ampla, potser amb més fred m’haig de posar alguna cosa al coll.

La baixada cap a Mas Quadrell i Vallcarca ha estat on més he agraït la roba d’hivern, al anar un pelet suat i fer fred baixant, m’ha anat bé anar abrigadet. La pega ha estat a la pujada cap a Campdasens, fins arribar a Can Granada cap problema, potser un pel de calor, però aguantable, però un cop he passat Can Granada que ja començava a tocar el sol, ha estat més un problema que no pas una avantatge, molta calor.

La última vegada vaig fer Sitges fins el cap d’amunt del cim abans de començar a baixar després de Campdasens amb 56 minuts, avui li he posat 59 minuts pelats, he anat més lent, tot i que he parat un parell de cops pujat per deixar el kit de neteja i per mirar de posar-me bé la badana. Un pel més lent, però crec que sense conseqüències.

La baixada típica, molt ràpida i divertida. He trobat un kit de omplir les rodes amb CO2, perfecte, el meu es va fer malbé, ara em falta només comprar les ampolletes.

He parat a les màquines a pressió per rentar la bici i he mirat de mullar-la amb distància, hem tingut molt males experiències amb l’aigua a pressió, però entenc que mullar-la amb 3 metres de distància no ha de fer-li mal. Un cop mullada, amb l’esponja i el sabó he fet la resta, esbaldida y cap a casa. Haig de confessar que m’he passat per la benzinera del Caprabo a agafar aigua de la mànega típica del costat de omplir les rodes d’aire, això m’ha ajudar a esbaldir-la correctament, la Katcher a distància no es el mateix.

En total m’ha sortit 25,40 km que he fet amb una hora i 38 minuts, una mitja de 15,4km/h. Consum energètic 1739Kcak, en resum no gran cosa, però per una sortideta curta, suficient.

Us deixo una foto de l’equipament d’hivern, a veure que us sembla.

IMG_0114

IMG_0115

Digues si t'ha agradat

Comparteix