Avui hem fet la ruta de la cursa del Xallenger del 2007, això si, des de Sitges.

Fa aproximadament un any que no la fèiem, es bastant dura.

He sortit de casa cap a Ribes a recollir al Fer c les 6:45 aproximadament, encara era fosc i la única llum que duia era la del casc. Es insuficient per una ruta coneguda, es a dir, impossible una ruta desconeguda.

Espero que ens arribin els 2 llums que hem comprat per poder començar a fer alguna sortideta nocturna.

Des de Ribes ens hem desplaçat cap a Vilanova, hem fet la ruta original, la que ens porta per dins de Vilanova. Hi havia molt de fang i molts tolls d’aigua, ens hem posat ben perduts de fang i d’aigua.

La única pega es que a la bici lo tocarà una rentada amb sabó i paciència, a veure si tinc temps de fer-ho entre setmana, sinó dissabte hauré de sortir amb la bici plena de fang sec.

La ruta tan dura com sempre, molta humitat fins que ha sortit el sol, que es quan m’he posat les ulleres.

Al final de tot, a punt d’arribar ja a Ribes, he perdut el tac de goma de la roda de darrera i he hagut de muntar la càmera. No hi ha hagut manera de sol.lucionar-ho, ni làtex, ni el líquid verd, ni res de res, he acabat amb la càmera i llestos. A veure si em puc passar pel Bladé i em poden posar un pegat, em sap greu no poder aprofitar el neumàtic, està nou, però té un forat que no hi ha res que el tapi.

Això ens ha fet perdre molt de temps, així que un cop a Ribes, el Fer m’ha portat fins a Sitges amb la furgoneta, sinó em veia arribant a casa massa tard.

La setmana vinent, el Fer està fora, i el Gaizka espero que tingui la bici arreglada, varen sortir ahir el Fer i ell, i va trencar el canvi de darrera de la Trek.

En total m’ha sortit 41,5km que hem fet amb 3 hores 44 minuts, contant un parell de parades de 10 minuts llarga, un per xerrar i l’altre per muntar la càmera. El consum energètic ha estat de 2957kcal.

La setmana vinent més, i espero que ja més tapats, avui hem sortit de curt i amb calor…

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix