Aquest matí havíem quedat el Fer, el Gaizka, potser el Roger i jo per sortir amb la bici.

Al final i com sempre quedem molts però sortim pocs.

Hem sortit el Fer i jo, el Roger havia d’estar a Barcelona a les 10:30 i no arribava i el Gaizka ha sortit amb la seva dona més tard.

Hem pujat la fita, i la hem pujada com mai, hem sortit des del Caprabo volant a tot el que donàvem, com si anéssim de cursa i amb la primera posició, realment molt ràpid. Hem anat un al costat de l’altre i ell em treia 15 pulsacions, ho he arribat a 184 pulsacions i ell estava a 171 pulsacions, moltes, però es que repeteixo que fins a Jafra hem anat massa forts, i això ens ha passat factura.

Pujada a Jafra i baixada pel corriol que hi ha darrera del parking, cap als Massets. Pujada dura dels Massets, que avui ha estat dura dura de veritat, i GR5 cap a Can Grau.

Jo he anat fent com sempre, tirant i anar posant el peu, normal amb mi, tot i que avui m’he vist millor que altres dies. En canvi el Fer anava molt malament i això que a ell la trialera de Can Grau li va molt bé, però diu que ha tret aire dels amortidors i això li ha passat factura, jo he tocat amb les bieles dels pedals a terra varies vegades i sempre em passa, però que li passi a ell, no es normal.

Un cop a dalt, pujada per darrera de Can Grau, jo perfecte i el Fer ha hagut de posar el peu 2 cops, es a dir malament i pista cap a Olesa de Bonesvalls per acabar baixant per la trialera de Santa Susana.

Com sempre que la faig penso el mateix, crec que es la millor que tenim al Parc Natural, es molt llarga, estreta i poc tècnica, es ràpida i crec que poc perillosa o es que li hem agafat el truquet i baixem sense por.

El Fer l’ha baixat malament, té la teoria que es va trencar quelcom baixant la baixada llarga del Montseny quan varem fer el Meridià Verd aquest juliol, va para a mitja baixada diguen que hi havia quelcom que havia fet crec. Encara no ha trobat el que, però diu que la direcció no li va bé. Suposo que haurà de desmuntar i mirar que té, tot i que creiem que potser algun coixinet esta gastat o fet malbé.

Un cop a la masia hem anat cap a Olivella, per la trialera de pujada bé, tots 2 i el camí prou ràpid. Hem anat a bon ritme fins arribat al cementiri, tot i que s’ha de reconèixer que el Fer ha pujat fins a dalt més ràpid que jo i que jo anava tocadet.

Hem baixat cap a Ribes i hem volgut repetir la ruta del dijous passat, tot i que entre Sitges i Ribes hem agafat la pista que anava recte fins a Mas Alba.

La pujada d’asfalt es criminal, puges un munt amb un desnivell del 11% que acaba amb un 15%, es a dir, a poc a poc. El Fer també m’ha agafat distància, va molt ràpid pujant ara.

Al cap d’amunt hem baixat per una trialera que no coneixia i que ens deixa a mitges del camí de Ribes a Sitges per muntanya, el que va just al costat de l’autopista.

Ell ha anat a buscar el cotxe i jo he tornat cap a Sitges.

En total ens han sortit 33,97km que hem fet amb 2 hores i 42 minuts, amb una mitja de 12,6km/h. El meu consum energètic de 2191kcal la mitja de pulsacions de 146 i el pic màxim de 186 pulsacions.

La setmana vinent no sortirem, tenim un casament a Roma, es casa el Vitic, un dels 4 que sortim a la foto d’inici, així que tots anirem a Roma de casament, ja fins a l’altre cap de setmana res de res.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix