Avui que es festa a Barcelona hem sortit el Gaizka i jo sols.

La veritat es que el Gaizka deia que anava fluixet, però hem anat força bé.

Hem sortit a les 7:30 del garatge, pujada la fita, caçadors i baixada cap als Massets passant per La Fassina. Pujada dura dels Massets, GR5 cap a Can Grau, aquí ja hem començat a patir, i de Can Grau cap a Olesa de Bonesvalls.

Hem fet la baixada cap a Santa Susana, però sense arribar-hi.

Un cop hem arribat a la Masia que hi ha en mig del camp de raïm ens hem ficat cap a l’esquerra, seguint un GR que deia Olivella, y per una pista tècnica però factible hem arribat a la carretera d’Olivella, just al rèbol que hi ha abans de començar a veure el poble.

Pujada cal poble, plaça de la vila i cap al cementiri per la pista que hi ha darrera de la última casa al costat del restaurant, es diu El Refugi.

Un cop al cementiri, hem baixat cap a Ribes passant per la urbanització que hi ha a sobre de Can Lloses.

La veritat es que la ruta ha estat molt divertida, ens ho hem passat d’allò més bé. Potser un pel massa de fang, però res que no tregui la dutxa.

En total ens han sortit 32,66km que hem fet amb tranquil·litat amb unes 3 hores, potser un pelet menys. Consum energètic 1992kcal, en el meu cas.

La veritat es que la ruta es relativament nova, es una variant de la típica de Santa Susana però m’ha agradat suficient com per publicar-la de nou a la web, posant que es una variant.

Ara hem d’esperar a dissabte, sortirem de nou, a veure que tal.

Deixo unes fotos del Gaizka arribant al cap d’amunt de la pujada forta dels Massets, amb cara de suat, però content.

Digues si t'ha agradat

Comparteix