Aquest matí havíem quedat per sortir amb bici el Roger Setien, el Fer, el Gaizka i jo. Deu ser mala sort, però les 2 vegades que hem quedat per sortit tots, sempre ha passat quelcom hi hem acabat sortint el Roger i jo.

Al final, el Gaizka va dir que era massa d’hora, hem sortit tard, a les 7:30!!! I que sortiria amb la seva dona, l’entenc.

I el Fer ha enviat un SMS a primera hora dient que no vindria que tenia el desviador de darrera doblegat de la caiguda de divendres. Al final resulta que no només tenia el desviador de darrera doblegat, ha de mirar si el pot adreçar i sinó un de nou, tenia trencada la maneta de bloquejar l’amortidor de darrera, la part de plàstic que indica la marxa que dus posada, no té gaire servei i la pitjor part, es que al basculant de darrera té un cop prou important com perquè s’hagi escardat l’alumini, així que haurà de mirar de fer-hi una soldadura, tot i que ara per ara diu que li ha posat cinta americana i que mirarà de tirar amb això, si no es veu, sembla que no hi sigui 🙁

Hem sortit puntualets el Roger i jo per anar cap a La Plana Novella, l’hem vorejat per darrera i hem anat a buscar la carretera que va cap a Olivella. A l’alçada de Can Grau hem agafat la trialera del GR5 de tornada, el pobre Roger li ha costat un pel més de la conta, era la primera vegada que la feia i si no estàs acostumat cremen les cames i els braços de la força que fas per aguantar-te i no caure 😉

Al arribar al cap d’amunt de la pujada forta dels Massets, hem anat cap a Ribes, per tornar cap a Sitges des de Valles Altos o com es digui la urbanització que et trobes, tornant pel camí de Ribes a Sitges que va per darrera, per Mas Alba, etc.

En total m’han sortit 26,77km que hem fet molt suaus amb 2 hores 17 minuts. Mitja de 11,6km/h i a mi un consum energètic de 1682kcal, no es gran cosa, però ha estat una sortida “curiosa”.

Per cert, amb el tema del Tubeless, avui he sortit amb una càmera a la roda de darrera. Ahir vaig demanar un kit de reparació de neumàtics tubeless per eBay, necessito arreglar el Larsen TT de darrera i he claudicat i he comprat el líquid verd de Slime (a UK, per eBay). Segons vaig llegir a la web, es capaç de tapar forats fins a 3 mil.límetres i dura un parell d’any dins la roda sense haver de fer res de res. El preu es el doble de car que el líquid de Montó que comprem a la botiga de pintures, però diguem que el pot petit de 200mls m’ha costat amb ports inclosos 7,5€ i el pot de Montó 9€ mig kilo, tot i amb això, crec que anirà millor el líquid verd. Em sap greu haver claudicat i haver comprat llantes, neumàtics i líquid “comercial”, però ja m’he cansat de perdre el temps i de parades absurdes.

La setmana vinent no crec que pugui sortir amb la bici, el dissabte haig de marxar fora i el diumenge arribarem per dinar i a la tarda tenim trepitjada de raïm, així que descansaré de bike fins el cap de setmana del 28 a no ser que alguna tarda em vegi amb cor i amb temps i faci una sortideta d’entre setmana.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix