Avui tenim una reunió de partners a Sitges amb la feina.

Aprofitant la reunió, que es avui i demà i comença a mig matí, el Jordi ha portat la bici i hem fet una sortida curteta.

He sortit cap a tres quarts de deu de l’hotel Antemare, que es on farem la convenció i hem anat a buscar el camí de la fita i collet de la fita. La veritat es que m’he quedat sorprès, ja que ha pujat molt ràpid, però els kilòmetres i la calor li han anat passat factura.

A l’alçada de les Basures, hem anat a la dreta cap a la Creu de San Isidre i al final per anar a parar a l’ermita de la Trinitat. Allí unes fotos de rigor y avall per la trialera que porta fins a la fàbrica de ciment de Vallcarca.

Un cop avall hem tornat per la pista de Mas Quadrell. La pujada es molt dura, i ja he avisat al Jordi que no ha tingut més remei que posar el peu a terra i caminar uns metres, feia molta calor.

Un cop a dalt, descansat i amb aigua, la tornada ha estat perfecte, hem baixat per la trialera típica de la drecera del Collet de la Fita, i el Jordi no s’ha vist amb cor de fer-la a sobre de la bici, estava massa cansat.

Tornada normal, dutxa i cap a l’hotel que comença la convenció.

En total hem fet 20 kilòmetres amb 2 hores i mitja, a un ritme de 7,3km/h i en el meu cas 1938k/cal consumides.

Us deixo unes fotos a continuació, sobre tot fixeu-vos en la cara del Jordi, va evolucionat a més cansat a mida que van passant els kilòmetres.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix