He sortit a primera hora amb el Roger Setien. Es una persona que ens va contactar via garrafenbtt.com i que tenia ganes de sortir amb nosaltres, per nosaltres cap problema, l’únic problema es que avui hem sortit ell i jo, el Fer té el dit gros del peu escardat i no s’ha vist amb cor de posar el peu dins la sabata. Hem fet un Sitges, Vallcarca, Campdasens i tornada, sortideta de menys de 2 hores amb un temps realment perfecte, ni fred ni calor i un ambient molt clar, la veritat es que avui Sitges vist des de dalt del Parc Natural del Garraf es veia preciós.

Un cop hem acabat la sortida, dutxa i hem anat amb el Javier (el meu cunyat) a buscar la Trek Fuel EX8 nova al Prieto. Com que li van robar la Cannondale Rush4, sembla que l’assegurança al final li pagarà part de la bici i s’ha agafat una Trek nova. El color molt maco, es la marró i blanca, en la web esta bé, però en directe es espectacular.

Hem fet una sortida curteta, collet de la fita, basures i direcció a la Trinitat tot i que no hi hem arribat. D’entrada hem hagut d’anar ajustant la bici, el canvi, la posició del seient, alçada de seient, tacte de les manetes de fre, etc Per postres, típic amb ell, ha caigut 2 vegades, la primera en plà i en parat i la segona pujant, que encara es més greu. Amb la Cannondale ja li va passar, va haver de caure 7 vegades per agafar-li el tranquillo, ara només li cal caure 5 vegades més i llestos.

En total 38 kilòmetres aproximadament, a un ritme molt tranquil però que ja m’ha servit per anar veient que tal el meu genoll esquerra amb la bici, i crec que bé.

La idea es la setmana vinent fer el Meridià Verd, i això ens implica més de 100km el dissabte i el diumenge uns 80 i pocs fins arribar al Masnou.

Ara em fa soroll la caixa de pedalier, haig de mirar de desmuntar-la i veure si se li pot posar oli o es estanca, segons com hauré de mirar de canviar algun component.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix