Hem sortit el Fer i jo aquest matí, a les 6:30 al Caprabo. Direcció a Begues anant per la Plana Novella, la veritat es que la pujada del Collet de la Fita i la de Jafra cap a la Plana ha estat dura i el Fer ha petit més del que és normal en ell.

Un cop a Begues, anem a l’esquerre per un caminet cap a les antenes que es veuen a mà esquerra. Un cop a d’alt seguint el caminet anem a parar a la carretera de Begues a Olesa de Bonesvalls, just a l’alçada de la cimentera. Hi ha un parell de kilòmetres de carretera i tornem a agafar una pista que puja a l’esquerra. Aquesta pujada és la més dura de tot el camí, arriba a punts del 23% que és molt i ja començaba a fer calor, hem arribat cap a les 9:30 aproximadament. Al final seguint el GR5 hem anat fins a l’avenc de l’Esquerra, pista de tornada, Can Grau i trialera del GR5 al revés. Al creuament de la pujada dels Massets a Olivella, hem anat cap a Valles Altos, hem fet la trialera que cau a l’esquerra, avui ha estat la primera vegada que ho he posat el peu i he arribat al final.

El Fer ha anat cap a la dreta, cap a Ribes i jo cap a Sitges trialera avall fins arribar als Massets, un cop allí cap a la dreta anant a buscar el GR92 i de tornada per la pista normal, masia La Fasina i pujada cap als Caçadors, tornada cap a Sitges per la trialera de rigor i tot perfecte.

Avui ho he fet amb 3h 43 minuts amb alguna paradeta, petita i tècnica, bàsicament a inflar la roda de davant, ja que he tingut un problema amb el Tubeless de davant. Crec que vaig punxar l’altre dia i no hi havia líquid, per tan he hagut d’inflar 3 cops en tota la sortida.

El Fer ha substituït el neumàtic de davant, ha muntat un Tubeless LUST de Hutchinson semblant als Maxxis Larsen TT de dibuix, amb 26 x 2.0, un pel estret per mi, però amb molt bona pinta. A més ha sortit amb 4 kg de pressió sense líquid, crec que massa pressió, però volia sortir sense líquid a veure que tal.

En total he fet 51km amb 970 metres. Una mitja de 14km/h amb un consum energètic de 4397k/cal, 143 pulsacions de mitja i una màxima de 175 ppm. En total 1700 metres de desvinell positiu, no esta gents malament.

Aquesta ruta ha de substituir la que hi ha actualment a la web, espero tenir temps aquesta setmana i fer la substitució.

També ha estat la primera sortida que hem fet plegats amb el nou equipament que ens varem fer, com podreu veure en aquesta foto.

Raül

 

IMAG0116

Digues si t'ha agradat

Comparteix