Avui havia d’estar a casa a les 10, ja que a les 12 havíem d’anar al bateig de l’Anna Villagrasa Piquer, que era a Olivella.

Hem quedat amb el Fer a les 7:30 al Caprabo, sense tenir gaire clar que faríem.

Hem pujat la Fita, per cert el Fer l’ha pujat a molt bon ritme, hem anat fins a Jafre, baixada fins els Masets, pujada i GR5 cap a Can Grau. Allí no teníem gaire clar que fer, però per horari hem decidit agafar carretera a Olivella i pujar fins el cementiri, just abans de començar a baixar a Olivella, a la Masia que cau a mà esquerra i que esta tancada amb una cadena. D’allí baixada i cap a Valles Altos, hem agafat pista fins al creuament entre el típic camí de Sitges a Ribes per muntanya, on ell ha tirat cap a Ribes i jo cap a Sitges.

En total hem fet 27,12km, amb 2 hores molt llargues, tot s’ha de dir que hem dedicat massa estona a la dialèctica… 1607 kcal, vel màxima 49km/h, mitja 11,2km/h amb això es pot veure el ritme que portàvem, que era fort pujant per de tan en tan paradeta a comentar qualsevol cosa.

Demà sortiran el Fer i el Gaizka, a mi em toca ser president segon a la mesa electoral, espero que es presenti el primer, però tot i amb això a les 8 al Casal d’Avis, per tan res de BTT.

La setmana vinent més, tot i que no sé quan sortirem, tenim el comiat de solter d’en JM Solé.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix