El dimecres passat vaig sortir a l’hora de dinar, vaig poder fer working at home. Amb el poc temps que tenia per dinar, vaig fer Sitges, Vallcarca, Campdasens i tornada. Des del garatge fins al cap de munt del turo de Campdasens vaig tardar 56 minuts 3 segons, crec que es la vegada que ho he fet amb menys temps, en total fins a tornar a arribar al garatge 1 hora, 20 minuts 14 segons. Crec que vaig agafant forma. J

Demà diumenge al matí hem quedat per fer una sortida més llarga del que fem habitualment, anirem al Pantà de Foix. Sortirem des de Sitges el Gaizka i jo, passarem a recollir al Fer i el Vitic que estarà dormint a casa del Fer cap a les 7 del matí i cap a Vilanova a buscar el Pantà de Foix, farem la volta al pantà, anirem cap a Canyelles, Ribes i Sitges. Espero tardar aproximadament 4 hores, la última vegada que varem fer aquesta ruta varem tardar un pel més perquè vaig tenir problemes amb el meu tubeless, però espero que demà no em passi.

Si algú vol venir amb nosaltres, que estigui a les 6:30 al carrer del Sol número 11, sortirem el Gaizka i jo cap a Ribes. Si vol venir des de Ribes que estigui a la plaça de la policia local / Ajuntament a les 7, nosaltres agafarem el carrer en contra direcció que va des de la plaça a Can Puig, a uns 15 metres de la plaça hi ha una Rotisserie, el Fer viu allí.

Apa demà més, explico que tal ha anat la sortida.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix