Ahir vaig penjar les últimes rutes del Garraf que em calien per penjar.

de la Sitges a Canyelles passant pel Puig de l’Àliga, aquesta es d’aquesta tardor.

Un combinat de Sitges a Begues, Olesa de Bonesvalls, i de tornada a Sitges empalmar Campdasens, Vallcarca i tornada, aquesta la vaig fer un cop preparant Pedals de Foc, més que res són kilòmetres i sumar IBP, no té res de l’altre mon.

I per últim, la de Sitges a Begues i de Begues a Olesa de Bonesvalls, tot i que no s’hi arriba, per pista, ens deixa al camí de tornada de Olesa a Can Grau, uns kilòmetres abans de l’Avenc de l’Esquerrà. Amb aquesta he tingut un problema, ja que la vegada que la varem fer ens varem equivocar duran un parell de kilòmetres, això que la vaig arreglar al CompeGPS abans de penjar-la i al donar-li de nou alçada amb el www.GPSeries.com m’he trobat amb que li ha pujat l’IBP de 178 a 231, com que no m’ho crec he deixat el IBP original i la ruta modificada. Tan bon punt la tornem a fer, la penjaré arreglada amb alçades, ara crec que hi ha més desnivell del que realment té, però la ruta es correcte.

Digues si t'ha agradat

Comparteix