El Gaizka ha sortit amb la seva dona i el seu germà, primera sortida al Garraf, la idea que tenien era anar a La Plana Novella i tornar, espero que els hi hagi anat bé.

Aquest matí a primera hora he rebut un email del Fer, ha passat mala nit i ha hagut de visitar el WC en varies ocasions, millor que avui faci bondat.

Així que la opció ha estat sortir a les 8:00 tal i com havíem quedat però sol, així que he fet la típica ruta de Sitges, Vallcarca, Campdasens i tornada, un total de 25,5km en 1h 27 minuts 41 segons, a un ritme de 17,2km/h.

Crec que no esta malament, tot i que crec que ho he fet en menys temps alguna vegada.

He sortit d’hivern, tot i que feia fred, anava massa abrigat, no calia tan, potser si de dalt, però de sota podia haver sortit de curt. A les mans algun moment he passat fred, com que tenen poc moviment, no com les cames, ja passa que faci mes fred, i des de Mas Quadrell fins tornar a veure el sol, ja has d’estar al cap d’amunt de la pujada d’asfalt de Campsasens, just abans d’arribar a Can Granada.

Avui ha estat de les últimes sortides d’aquesta temporada, la setmana vinent serà la última “oficial”, ja que a partir d’aquí marxo fora del país per feina i a la tornada ja tenim la temporada d’esquí engegada, així que fins a l’abril, suposo que la bike l’abandonaré una miqueta, i també el Blog.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix