Avui hem fet una sortida curiosa, hem intentat fer una part de la sortida de Valbuena de Gavà però al revés, en total 54,56km amb un IBP de 178,33, desnivell acumulat de 2100 metres, no esta gents malament, i ho hem fet amb 4h 23 minuts, segons el IBP hem estat 30 minuts parats, que ja em quadra.

La sortida es des de Sitges, al Caprabo com sempre, pujada al Collet de la Fita, caçadors, Jafre, Plana Novella i fins a Begues per la pista normal, allí ens desviem a l’esquerra i seguim per una pista que al final després d’una cadena comencem a pujar cap a unes antenes d’uns repetidors que es veuen a l’esquerre. Un cop a dalt, hi ha una baixada preciosa i ràpida, possiblement una miqueta perillosa i tot, ja que parats baixant amb bici, més aviat no…

Seguint la pista, molt verda i amb molta humitat hem arribat a la pista que porta de Olesa de Bonesvalls a Can Grau, passant per l’avenc de l’Esquerra. A partir d’aquí la pista es coneguda.

La pega es que hem trobat a la gent de la cursa de Jafra Natura de cara i hem hagut de fer un invent, voliem fer el GR5 i al final hem anat cap a Olivella, i d’allí hem anat a parar a l’inici del GR5 per la trialera, per acabar baixant als Massets de Baix per trialera de nou, anava amb la Oregon de vídeo al cap i volia provar a veure que tal.

Espero poder tenir aquesta setmana els vídeos arreglats i poder-los penjar o a la web o al blog, dependrà del pes.

A part d’això, el Tubeless que porto, però fi, crec que ja l’he estabilitzat, quan he agafat la bike aquest matí estaven per sobre de 2kg de pressió, això vol dir que han perdut mig kilo amb una setmana, molt poquet, jo diria que ja esta estable, només caldrà posar-li líquid cada parell de mesos i llestos. Llàstima que a la que comenci la temporada d’esquí la bici quedarà com a segona opció, però seguirem inflant-la, tot i que no la faci servir els caps de setmana.

Hem sortit tan el Fer com jo de curt, i hem passat un pel de fred dina arribar a Begues, a partir d’allí, la temperatura ha pujat i ja ha estat correcte, tot i que diria que la setmana vinent ja haurem de sortir de llarg.

Prometo publicar la ruta aquesta setmana, haig de fer alguna modificació, ja que seguint el Fer ens hem perdut un pel i la ruta no es correcte. Per cert penjo una foto del Fer a terra quan hem intentat i aconseguit trobar de nou la ruta perduda, alguna baixada per “on esta el camí, tranquil, tira ja el trobarem”.

La part més trista, es que cada any que sortim amb bici en aquesta època trobem la cursa del Jafra Natura i sempre diem, llàstima no haver-ho saber, sinó hi hagués anat, i aquest any que la teníem apuntadíssima no hi hem anat, tot i que la Pato, la dona del Fer si que la ha fet, la seva primera cursa de BTT, li ha anat prou bé, llàstima de la punxada, o millor dit pessigada de la càmera per la llanta… ara ja té clar perquè serveix el Tubeless i tota la moguda de làtex que té muntat a casa.

Raül

DSC01020

El Fer a terra després d’intentar baixar per una pista humida cap a la riera, mireu si s’estima la bici nova, que perque no toqués el quadre a terra, hi ha posat el genoll, així ha acabat, amb mal de genoll. 🙂

Digues si t'ha agradat

Comparteix