He fet una sèrie de modificacions, hi dedico poc temps, i les havia d’haver fet ja fa mesos.

D’entrada he fet un canvi a l’hora de presentar les rutes del Garraf, ara es veuen totes de cop i estan ordenades per IBP. Crec que es més senzill de veure, tot i que tinc els meus dubtes de que l’índex IBP sigui realment un format per poder qualificar la dificultat de la ruta, però per alguna cosa s’havia d’ordenar. Si el feedback es bó, faré el mateix amb la resta de rutes.

Per altra banda al link sobre nosaltres he afegit al Vitic (David Guillén Gaona). Això ho havia d’haver fet des del principi, però una cosa per l’altre no ho havia fet. A més hi he afegit els links a les nostres bicis, hi ha un detall de cada model de bicicleta. Ara val la pena, ja que la majoria anem amb bici nova, només falta el Vitic i ja va de camí, només falta que sol.lucioni el seu problema amb el peu i bici nova.

A passar-ho bé.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix