La sortida d’avui ha estat curiosa.

Hem sortit a les 9 del matí, per mi un pel tard, però venia el Vitic i no podia venir abans, ha vingut amb tren i ja era llevar-se massa d’hora.

Volia fer kilòmetres, però al final hem fet poca cosa i amb molt de temps, no gaire bé, per cert…

Teòricament estem preparant Pedals de Foc i el Vitic aquest any s’hi apunta, però crec que patirem per ell, l’he vist en un estat de forma molt fluix, hem fet justament 25 kilòmetres amb més de 2 hores, un recorregut que normalment es pot fer amb una hora i mitja justa.

Hem fet un combinat de Sitges – La Trinitat – Vallcarca – Campdasens – Sitges.

Les úniques parts complicades eren les pujades del Collet de la Fita a l’inici, la de Vallcarca a Campdasens a mig camí i llestos. També s’ha de dir que la baixada de La Trinitat a Vallcarca esta fatal i s’ha de posar el peu a terra masses vegades, tot i amb això ja ens va bé fer trialeres de tan en tan.

Bé, espero que el Vitic es posi les piles, sinó haurem de patir a Pedals per ell, que tot i que creia que no passaria, potser si que ens hem de retrassar per tema seu.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix