Avui hem fet una sortida divertida que fa temps que no fèiem i que a més en tenia ganes, ja que no la tenia gravada encara al GPS i per tan a la web.

Hem anat de Sitges a Begues, Olesa de Bonesvalls i tornada cap a Sitges.

Sortida a ritme el Gaizka i jo, el Fer m’ha enviat un SMS a primera hora que li feia mal la cama i que no volia forçar la moto, pendent de pedals de foc i el Vitic que era massa d’hora, sortirem, si tot va bé demà diumenge al matí amb ell.

Ha estat prou bé pel ritme, la veritat es que m’he quedat molt sorprès, habitualment al Gaizka sempre l’hem d’esperar, avui no gent, es més a la baixada de carretera de Begues a Olesa m’ha passat un parell de cops, i jo anava a tot el que donava!!!

Se’l ha de felicitar, s’ha tret 6 kilos, que en son molts, i ha agafat una forma física espectacular, ha guanyat amb resistència, ha baixat pulsacions i ha agafat molta velocitat.

Bé a veure que tal resulta la sortida de demà diumenge amb el Vitic i el Gaizka, serà més curteta per la hora de sortida, però…

Ah! No ho havia comentat, però avui he muntat de nou el porta paquets a la BTT, he aprofitat el que vaig fer server el primer Meridià Verd, però li he collat un “tuper” del xino a sobre i a més li he posat un pop elàstic per si haig de posar-hi alguna cosa. Queda molt ridícul, però ja coneixeu la frase: ande yo caliente, riase la gente!

Apa intento tornar a escriure demà.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix