Al final la Yolanda (la meva dona) m’ha vist un pel desesperat i ha banyat ella a la Vinyet (la meva filla) i li ha donat de sopar, així que jo he sortit de casa a les 8:10 de la tarda, camí del garatge per agafar la bike.

He fet la mateixa sortida que varem fer la setmana passada el Fer i jo.

Garatge, Caprabo, Collet de la Fita, Caçadors, Vallcarca, Campdasens i tornada pel mateix camí, agafant la trialera de tornada, es clar.

La diferencia es que la setmana passada varem anar molt ràpid, son 25km amb un desnivell acumulat interessant, sortim de 40 metres, pugem a 240, baixem a 22 metres, pugem de nou a 260 metres i tornem a baixar a nivell de mar.

Hi ha un parell de pujades dures, la del Collet de la Fita i la de Vallcarca a Campdasens, que tot i que hi ha part encimentada, es dura de nassos.

Bé el resum, la setmana passada ho varem fer amb 1 hora 35 minuts, parant un parell de minuts no més, amb una mitja de 15,7km/h, o sigui molt ràpid.

Avui ho he fet jo sol i amb pressa, ja que marxava la llum i no portava cap lot, ni res de res. 1 hora 20 minuts, la mitja de 17,9km/h.

Crec que pel meu nivell difícil de superar aquesta mitja, ràpid baixant, però molt ràpid en recte i pujant, impressionant.

Al final si que he pogut sortir el cap de setmana, seguim fent kilòmetres i preparant Pedals de foc.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix