La sortida d’avui ha estat “diferent”. D’entrada hem sortit només el Fer i jo, com últimament… El Gaizka ha marxat de vacances 4 dies a Berlin.

En contes de fer una sortida llarga com hem anat fent últimament, preparant Pedals de Foc pel juliol, hem quedat a les 8 al Caprabo i hem fet una sortida “típica”: Vallcarca i Campdasens.

Es una ruta de 25 kilòmetres, amb un parell de pujades curioses, la primera es la del collet de la fira i la segona es la de Vallcarca a Campdasens i fins al cap de dalt de la pista, abans de començar a baixar.

La diferencia ha estat doble. Per una banda el dia pintava pluja i ha acabat plovent, tot i que ens hem mullat poc i no feia gaire fred, hem d’anar agafant experiència, ens podem trobar perfectament a Pedals de Foc una sortida passada per aigua també.

La segona la més bona, hem fet una mitja de 15,7km/h contant que habitualment estaríem fent mitges de 12 a 13km/h. Això vol dir que esta donant resultat les hores de BTT que anem fent.

La veritat es que tant la pujada del Collet de la Fita com la pujada a Campdasens han estat dures però les hem pujat amb una rel.lació més llarga del que la faríem normalment.

No hi ha més que felicitar-nos, tot i que hem fet 3 paradetes tècniques de poca estona (posar-me el paravent, el Fer contestar el telèfon, etc) hem fet una mitja de temps molt bona.

Si seguim així i aconseguim fer una mitja de 10 o 12km/h a Pedals de Foc estic segur que podrem parar a dinar i anar molt més descansats.

Ah! Per cert, no havíem fet mai la trialera que hi ha tornant amb aigua i l’hem feta més lents del que la fem habitualment. ES PERILLOSISSIM anar tan a poc a poc per segon a on…

Apa fins la setmana vinent, suposo que farem sortida llarga o dissabte o diumenge, qui s’hi vulgui apuntar que envíi un email a info@garrafenbtt.com, suposo que sortirem a les 7, si no plou per fer uns 50 kilòmetres, sortideta d’unes 3 hores, no gaire més.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix