Diuen que más vale tarde que nunca, la veritat es que no he tingut temps de fer-ho abans, així que…

El pont de l’1 de maig que varen ser 4 dies vaig anar a Villanueva de Jiloca. El meu cosí, es a dir el cosí de la meva dona el David Ripollés també hi va anar i varem sortir 2 dies amb ell i el tercer dia sol, massa kilòmetres per ell sense entrenament.

Varem fer 2 sortides noves i molt divertides.

El primer dia varem anar de Villanueva a Anento, la tornada per darrera de la presió de Nombrevilla i cap a Daroca per una bonica trialera i passant per dins el tunel de La Mina. Es una sortida molt curiosa i la primera que he trobat a la zona amb una part de “trialera” que aquí al Garraf es troba tant. La part de la mina diferent, pedalar a fosques, sense veure res es una sensació curiosa.

El segon dia varem anar fins a Daroca, allí varem pujar cap els pins que hi ha a sobre del poble, amb una vista preciosa, val la pena aturar-se i contemplar-la. La baixada per darrera, ràpida seguint el torrent (ramble) fins arribar a la carretera i la pega es que hi ha un tros de carretera al final que s’ha de fer si o si per tornar cap al poble.

El tercer dia vaig sortir sol i vaig fer una de les rutes que ja havíem fet, anar fins a Valdehorna, Balconchán, pujar el port per la carretera, i anant direcció a Santed, girar a l’esquerra i anar fins a Castejón de Tornos, Tornos, Burbáguena, Báguena, Sant Martin i Villanueva. La gracia es que la vegada que vaig gravar la ruta varen ser quasi 3 hores, faltaven minuts, aquesta vegada dues hores vint i tres minuts, anem millorant…

En resum més de 100km en 3 dies, hem de fer molts kilòmetres per fer Pedals de Foc en condicions aquest any…

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix