Aquest dissabte al matí varem fer de nou la ruta de la cursa del Xallenger que es va dur a terme el 13 d’abril des de Vilanova.

La gràcia es que la varem fer sortint des de Sitges en contes d’anar a Vilanova amb tren.

La sortida es des d’on sortim sempre, Camí Capellans amb Camí de la Fita, a partir d’aquí anem fins a Ribes i empalmem la ruta per darrera de l’església a mig camí, cap al kilòmetre 25 o 26 de la cursa original.

En total ronda els 49 kilòmetres, la hem considerada dura pel temps, ja que l’hem feta per sobre de les 3 hores, segurament es pot baixar molt el temps, però nosaltres no anem a competir, sinó a disfrutar.

Aprofitant també he pujat 2 rutes que tenia pendents, la de Sitges a Olivella i tornar i la d’anar a La Plana Novella al revés, o sigui pel desviament a Campdasens, i tornant des de La Plana per Jafra.

Espero que disfruteu de les rutes, nosaltres hi hem disfrutat molt.

Per cert espero que anem posant més rutes d’ara en endavant, ja fa calor i no hi ha neu, engeguem de nou la temporada de BTT.

També en breu tindrem noves rutes per Collserola amb la col.laboració d’un antic membre que sembla que torna a agafar la bike i que tornarem a fer aventures plegats. Gracies per les rutes Vitic.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix