Matí de divendres, hem sortit en Joan Manel, el Mario i jo.

La idea inicial era fer La Morella, Begues i el Montau, tornant per Olesa.

En Joan Manel volia estar a casa d’hora, per tan hem sortit més d’hora, a les 7 havíem quedat al Caprabo.

El Mario venia de Ribes, hem quedat al pàrquing del Collet de la Fita.

He sortit amb la Gravel, es una ruta perfecte per fer amb la Finna Taroko.

Pujada fins el Collet de la Fita a ritme tranquil, hem esperat el Mario un parell de minuts i hem seguit cap a Mas Maiol, mirador dels caçadors i baixada cap als Holandesos i cap al pàrquing de Vallgrassa, a la carretera del Rat Penat.

El Mario anava endarrere, massa estona. L’hem esperat un parell de cops, però no duia bon ritme.

La última esperada just a la cadena que comença a pujar cap a La Morella, ens ha dit que no anava fi.

El dilluns li varen posar la vacuna per la Covid i diu que esta molt cansat des de llavors, suposo que el cos li està reaccionant a la vacuna i no va fi.

Ens ha dit que venia fins el cim i abans de començar a baixar, tornaria.

Hem mirat de convence’l de que fes fins a Begues amb nosaltres i que no fariem el Montau, que tornaríem. En Joan Manel volia estar d’hora a casa. No hi ha hagut forma, hem fet la foto de rigor i xerrat 5 minuts i ha tornat per allà on ha vingut.

En Joan Manel i jo hem fet via cap a Begues, primer les 3 baixades i pujades de rigor, amb la gravel he baixat més lent i l’he deixat passar per no fer tap. Es nota molt com baixa amb una rígida amb amortidor només a davant i jo amb la gravel, que vaig quasi parat.

Un cop hem arribat a la pista que va de Les Agulles cap a Begues, hem baixat com per fer el Purgatori, per agafar la pista de l’esquerre i anar a parar a l’entrada de Begues.

Tornada per pista, la de rigor de Begues a la Plana Novella. Hi ha un parell de pujades al principi que es fan bé i després una al final, la resta es tot molt ràpid.

Des de la Plana Novella, carretera cap a Can Grau, pujada al palau budista per la pista de darrera i entrada de nou al parc natural.

Baixada per pista cap a Jafra, per cert he perdut el bidó de nou, però aquest cop l’he trobat 😊

Trialera del revolt i al creuament de La Fassina, Jafra i Can Marcer, cap a Sitges per Can Marcer.

Hem baixat cap al Collet de la Fita, Caprabo i ens hem acomiadat a l’alçada de l’institut.

He parat el GPS a la porta de casa amb 45,65km que hem fet amb 2h 35m, a una mitja de 17,7km/h, un ritme tranquil. Un desnivell positiu de 1112 metres i negatiu de 1111 metres, una cadència mitja de 71 rpm, una mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 73% i una màxima de 161 ppm que és el meu 91%, no gaire alt, com el ritme. Un consum energètic en el meu cas de 1746 calories i bona temperatura, mínima de 14 graus, màxima de 23 graus i la mitja de 17,9 graus, prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 45871 m
Total climbing: 1212 m
Total descent: -1211 m
Download file: 25_06_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix