Avui diumenge hem quedat a les 7:30 al Caprabo o a les 7:50 a Can Lloses, per fer una ruta nova de corriols, la vaig fer en solitari fa 2 setmanes, però volia fer-la amb la colla.

A Sitges he arribat jo sol, he anat cap a Can Lloses i m’he trobat de camí el Jorge que ha sortit tard, perquè tenia la roda de darrera sense aire, i ens ha dit de quedar a Can Lloses directament i a Can Lloses, ha aparegut el Santi i el Mario.

Hem agafat la carretera cap a Olivella, per entrar a l’esquerre cap a Mas Milà, i creuar la urbanització, sortint per darrera cap a Viladellops.

Hi ha un parell de variacions a la ruta que fem habitualment, bàsicament els corriols nous per la resta, no pas per mi, que fan com una mena de volta afegida, però que són molt divertits, lents, molt tapats, amb poca pedra i alguna baixada divertida.

Hem fet el primer, agafat de nou la pista que va cap a Viladellops, abans d’arribar-hi, hem fer la segona volta, i hem acabat pujant a Viladellops, per baixar a la carretera de Canyelles a Sant Miquel d’Olèrdola, i després de passar per sota del pont de la C15, agafar la pista primer i el corriol després a la dreta que et puja a la urbanització que hi ha sobre de Canyelles, pertany a Canyelles.

Es la primera vegada que aconsegueixo arribar fins a dalt de tot sense fer peu, la part de la cadena que hi ha abans d’arribar al carrer, ja a la urbanització, habitualment no sóc capaç de fer-la, avui he pogut.

Hem baixat cap a Canyelles, i després de la rotonda a la dreta, anant cap a La Facu, la zona d’escalada que hi ha a Canyelles.

Hem agafat un corriol de pujada primer, i després hem entrat als corriols que hi ha sobre del poliesportiu de Canyelles, els que es fan habitualment quan acabes la Cuabarrada, la cursa de MTB de Canyelles.

Des d’allà, per carretera, però tancada al transit, fins a la urbanització Califòrnia i entrant de nou al parc natural hem arribat a Mas de l’Artís, per baixar cap a Vilanova per la pista i d’allà tornar cap a Sant Pere de Ribes, per la Mahle, sobre dels antics cines Lauren.

Sense entrar a Sant Pere de Ribes, hi ha uns corriols a la dreta, no els que pugen al Montgròs, sinó uns que van planejant, no pugen gaire i que et deixen a la carretera de Puigmoltó a Vilanova.

En aquest punt hem perdut el Santi, ens hem trucat, però no hem estat capaços de poder ubicar-nos, com que ha estàvem tornant, hem quedat de fer via i ja ens veurem el dimarts.

Ens hem acomiadat del Mario a la carretera, ell ha tornat cap a Sant Pere de Ribes, el Jorge i jo hem anat fins a la rotonda d’entrada a la C15, i a l’esquerre, cap a l’autòdrom i Rocamar, per entrar de nou a Sitges i cap a casa, en el meu cas pel passeig.

He parat el GPS amb 46,37km que hem fet amb 2h 40m, a una mitja de 17,4km/h, amb un desnivell de 779 metres i negatiu de 740 metres, la cadència mitja de 78 rpm, la mitja cardíaca de 121 ppm que és el meu 70% i una màxima de 165 ppm que és el meu 95%, pujant a la urbanització de Canyelles, ho he vist i he notat que deixava la resta més allunyats. 174W de mitja, 730W de màxima, 0 graus de temperatura mínima, 13 de màxima i una mitja de 5,4 graus, fred, però no tan com el dijous passat. En el meu cas, 1678 calories de consum energètic.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 46692 m
Total climbing: 889 m
Total descent: -901 m
Download file: 06_12_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix