Aquest matí, entre una cosa i l’altre, he sortit de casa a les 8 menys 10 del matí, tard. A les 9 volia estar a casa dutxat, i m’hi he posat tard.

He sortit tranquil, no he volgut anar massa fort com vaig fer dilluns al vespre.

He pujat la Fita, he avançat un parell de ciclistes que anaven molt a passeig 😉 i he arribat al pi de les basures amb 2 minuts més del normal, es a dir, ritme tranquil.

He baixat cap a Jafra, per pujar cap a la Plana Novella.

La pujada a Jafra l’he feta per la drecera del revolt. No m’ha costat massa tot i anar amb la gravel, no es una bici de trialeres, però si coneixes on vas, de tan en tan, pots fer algun moviment.

La puajda de Jafra a la Plana Novella l’he feta a ritme, un pel de pujada de pulsacions es bó.

Un cop als Budístes, he passat per darrera del palau i he anat a buscar el carrer que et baixa fins a l’entrada de la pista, tancada amb la cadena de Vallgrassa.

Pujada a Vallgrassa, m’he trobat 3 ciclistes més de baixada i d’allà fins el pàrquing del Rat Penat.

Tornada per pista fins trobar la que va de Can Lluçà als Holandesos, i cap a Sitges.

He arribat a casa amb 25,61km que he fet amb 1h 10m a una mitja de 21,9km/h, amb un desnivell de 523 metres positius i 527 de negatius. Una mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i una màxima de 165 ppm que és el meu 95%, un consum energètic de 981 calories, una cadència mitja de 76 rpm i mínima de 18 graus amb màxima de 24 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25685 m
Total climbing: 582 m
Total descent: -580 m
Download file: 19_08_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix