Aquest matí he sortit amb bici, el dilluns i dimarts no vaig fer bici. He estrenat sabates noves, només a darrera.

El diumenge quan tornava, vaig haver de muntar càmera al darrera, el neumàtic li tocava un canvi, encara podia haver aguantat un parell més de sortides, però en tenia un de recanvi que vaig comprar ara fa un mes i estava esperant el moment per canviar-lo.

Al arribar a casa, vaig treure la càmera, el neumàtic i ja que hi érem, vaig agafar la clau de radis i vaig ajustar un pel la llanta de darrera, que li calia.

Després vaig posar-li mitja llanta de fondo de llanta nou, no tenia cinta per fer-li una volta sencera, però la que hi havia estava bé, per tan en vaig tenir de sobres, i un cop tot ben net, neumàtic nou muntat i talonat sense problemes amb una manxa de peu.

Ara duc WTB Vigilante de 29/2.3, son neumàtics d’enduro i les llantes que duc son unes American Classic 3834, amb 38mm d’ample, també es una llanta d’enduro. La bici es una All Mountain, però el Garraf es molt dur 😉

Un cop vaig veure que estava tot bé, vaig desmuntar la vàlvula i amb una xeringa, li vaig posar líquid tubeless.

Vaig adonar-me, per desgracia, després de passar-li un drap humit al quadre, que hi ha dues esquerdes, on entra la tija al quadre. Vaig parlar amb TopFun i la bici va fer 3 anys el 27 de juny, per tan està en garantia, suposo que em diran quelcom per mirar de fer un canvi o reparar-la en breu.

Tot i amb això, em van dir a TopFun que podia seguir pedalant amb ella, així que avui he sortit a estrenar sabates i a fer alguna trialera, que m’agraden massa.

He pujat el Collet de la Fita, Mas Maiol (Caçadors) i un cop passat el mirador, cap a la dreta, cap a Can Lluçà, baixant per la trialera de la Casa Nova després dels Holandesos.

La trialereta/drecera de baix de tot a la dreta, per descomptat, cada dia m’agrada més i pujada a Jafra per la trialera del revolt.

He baixat a la pista de la Fassina als Massets pel corriol del pàrquing de Jafra i d’allà cap als Massets de Dalt.

Passat el pi, a l’esquerre, després de la cadena, he pujat la trialera, que cada cop esta més de pujar, perquè esta més justa, però encara es pot fer sencera.

Un cop a dalt, he creuat la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i he baixat la trialera de darrera.

Pista avall cap a Mas Milà, per agafar el corriol a l’esquerre que puja de nou a Can Pere de la Plana.

He anat a buscar el carrer que puja a la Granja Escola, i he baixat cap a la urbanització que hi ha darrera de Can Lloses, després cap a Sitges per la pista de sempre i a casa.

El neumàtic de darrera perfecte, es el mateix que a davant. No ha perdut en cap moment. Els radis han fet soroll al principi, suposo que s’han acomodat després de que centrés la roda, però ha arribat a casa perfecte, igual de centrada que quan he sortit 😊

He arribat a casa amb 23,98km que he fet amb 1h 17m, a una mitja de 18,5km/h, un desnivell positiu de 512 metres i negatiu de 514 metres. La potència mitja de 202W, la màxima de 1195W, la mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 161 ppm que és el meu 93%, un consum energètic de 946 calories, una mitja de cadència de 77 rpm, i comença a fer calor, mínima de 16 graus i màxima de 23, però aquest anit ha costat dormir bé.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24121 m
Total climbing: 558 m
Total descent: -554 m
Download file: 01_07_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix