Aquest matí de dissabte hem quedat a les 7 al Caprabo, la idea era anar a Les Gunyoles, demà donen mal temps, així que hem pensat en sortir dissabte en contes de diumenge.

Ens hem ajuntat 4 a Sitges, en Josep Maria, el Damià, el Joan Manel i jo (Raül). Hem esperat el Pedro que va confirmar ahir que vindria, però li hem fet un missatge ja que no ha dit res i era tard. Hem anat cap a Can Lloses a Sant Pere de Ribes, havíem quedat amb el Santi allà.

Quan hi hem arribat el Santi ja hi era, ens esperava feia uns minuts. Hem deixat uns minuts de marge per si el Pedro apareixia, però li hem fet un altre missatge i hem marxat, carretera d’Olivella avall.

Hem agafat el desviament a la dreta cap al Mas de Can Giralt, i d’allà pel corriol que voreja la carretera fins al camp de futbol de Mas Milà.

Esta un pel tocat d’arbres, suposo que el Gloria va fer caure algun arbre i encara no ho han netejat. Es pot passat, però entre la ploguda de fa unes setmanes, que s’ha endut tota la sorra de la riera avall i el Gloria, esta un pel just.

Hem arribat a Can Suriol, uns metres de carretera, per entrar a la dreta a la pista que ens dur fins a Les Gunyoles.

Ara fa unes setmanes la vàrem fer el Pedro i jo, era un parell de dies després de la ploguda important, i estava impracticable, molt d’aigua, la riera baixava molt plena. Avui estava millor, però encara amb uns tolls d’aigua importants a les valls.

Un cop a Les Gunyoles, al dalt de tot, abans de començar a baixar, hem parat per fer-nos la foto de grup i hem seguit cap a l’Arboçar de Dalt i creuant pel mas RA&MS creuant la carretera i camí de Can Trabal.

Hem creuat la urbanització i ja de tornada a bon ritme, la tornada es molt més ràpida i agradable que l’anada, hi ha alguns punts on es pot córrer i fer algun saltironet petit.

Hem arribar a la urbanització Mas Milà, hem agafat carretera fins a Can Lloses on ens hem acomiadat del Santi que ha fet via cap a Casa i nosaltres 4 hem tornat cap a Sitges.

He arribat a casa amb 44,99km que he fet amb 2 hores 30 minuts a una mitja de 18km/h, un desnivell positiu de 716 metres i negatiu de 717 metres. En el meu cas el consum energètic de 1633 calories, la mitja cardíaca de 122 ppm que es el meu 70%, hem anat tranquils, i una màxima de 163 ppm que es el meu 94%, en algun punt hem fet més força 😉 la potència mitja de 181W, la màxima de 1219W, la cadència de 75 rpm i una bona temperatura, mínima de 9 graus i màxima de 22.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 45548 m
Total climbing: 838 m
Total descent: -840 m
Download file: 06_06_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix