Aquest dijous hem sortit l’Ana i jo, el Sergi ha fallat, també havia confirmat. La idea era fer quelcom, i un Campdasens es una opció bona per una sortida curta entre setmana.

L’Ana es nova a Sitges i no coneix gran cosa del Parc Natural del Garraf i li he volgut ensenyar aquesta ruta, ja que la pots fer en solitari sense por de no trobar el camí de tornada.

Hem quedat al Caprabo a les 18:30, no havia pujat mai la Fita, li he anat explicant que es que, la Fita, les Basures, els Caçadors, Mas Quadrell, la baixada a Vallcarca i la pujada per la pista de darrera encimentada fins a Can Granada, d’allà fins a Campdasens.

Hem parat a dalt de tot, quan ja veus Can Lluçà per fer la foto de rigor i hem tornat pels Holandesos, caçadors i Sitges, ruta controlada que hem fet a un bon ritme, sobre tot de pujada, baixant no va molt ràpid, i a més no coneix la ruta ni el Garraf.

En total  m’han sortit 27,06km que hem fet amb 1 hora 33 minuts, a una mitja de 17,3km/h, amb un consum energètic en el meu cas de 1038kcal, una mitja cardíaca de 129 ppm que es el meu 74% i una màxima de 162 rpm, que es el meu 93%, una mitja de potència de 184W, una màxima de 734W, un desnivell positiu de 642 metres i 643 metres de desnivell negatiu. La temperatura ja comença a ser elevada, mínima de 14 graus, però una màxima de 23 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27177 m
Total climbing: 700 m
Total descent: -694 m
Download file: 09_05_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix