Aquest matí hem sortit de casa la Greta i jo que devien faltar 10 minutes per les 8 del matí, hi havia llum, començava a clarejar. Aquesta setmana ha fet calor, no ha nevat i he pensat que la neu estaria trepitjada per fer una pujada que tenia al cap, però que amb neu no tenia clar si seria una encigalada.

He hagut de parar abans d’arribar al peu del telecadira, el Garmin em donava una senyal estranya, bàsicament la pantalla principal no era la que havia deixat jo, crec que aquesta setmana hi ha hagut alguna actualització i deu haver deixat les pantalles originals de nou.

Hem pujat per la Château d’Eau sense gaires problemes, al arribar a la pista anomenada Le Mur Electric a l’esquerre, tancada per falta de neu, hem encarat un camí que puja a l’esquerre, en sentit contrari on veníem, i que et deixa a la part final de la vermella. Hem pujat bé, tot i que creia que em costaria més per inclinació.

La pega es que amb la neu sense trepitjar no es podia pujar, les rodes s’enfonsen per sota de 7km/h. He pujat més o menys bé, he creuat la pista vermella de davant de casa i he encarat un camí que seguia, aquest es el camí que tenia al cap de fer i que creua que em deixaria, on m’ha deixat.

El camí es ample i es puja bé, fins un punt que es fa més estret i agafa inclinació, ho he intentat, però he hagut de fer peu uns metres al començar la part més estreta, la neu estava sense trepitjar i la roda de darrera s’enfonsava massa.

Aquí es on ha començat l’encigalada, es a dir, he hagut de caminar bastant, i crec que aquest camí no l’he de fer de pujada, es un camí de baixada, demà m’hi possaré.

He anat caminant i pedalant quan he pogut fins arribar a un camí planer, amb petjades de raquetes, seguint les petjades de les raquetes he pogut avançar bé, el camí m’ha deixat a l’inici de la pista vermella de davant de casa. Just empalmes amb la part de l’Enduro 4 que et deixa al mateix lloc, he continuat el camí creuant de nou la pista vermella, i hem anat cap a l’esquerre, seguint el camí marcat com raquetes amunt. La Enduro 4 va a la dreta, baixa.

El camí de pujada estava trepitjat per la retrac, per tan he pogut pujar molt bé, he creuat la Château d’Eau de nou, i hem anat fent via, creuant de nou varies pistes i seguint el camí de pujada, un camí que es pot fet amb cotxe i que al final et deixa al telecadira. Un cop allà, he agafat el camí que et puja per darrera a l’inici de l’Enduro 4, després la 6 i la 7 i que creua la blava, el final de la negra i la vermella abans d’arribar a la part final de la Coulée Font Frede.

Hem seguit el camí recte per anar a parar al final de l’abandonada i aparèixer a la negre de Eyne. Era tard, eren les 9 menys poc i a les 9 obren l’estació, el remuntador de la negra de Eyne funcionava, hem seguit el camí i hem anat a parar al camí de servei que baixa fent zetes fins arribar de nou a creuar la pista vermella de Eyne i acabes a l’estació de Eyne.

Allà ja hi havia esquiadors baixant, eren les 9 i 5 del matí, massa tard. M’he trobat un pister que m’ha mirat amb cara estranya, ens hem saludat, no m’ha dit res. Al final del camí, vas a parar al camí que surt del pàrquing de l’estació i que entre de nou a un camí que torna a entrar a l’estació, camí de Saint Pierre dels Forcats.

Hem seguit per aquest camí, tenia al cap arribar a casa a les 9:15, no més tard, no tinc ganes de que em diguin res. Hem arribat a la Promenade en Fôret, l’hem baixat fins arribar de nou a la Château d’Eau i d’allà fins al telecadira, ja hi havia gent a la cua del telecadira i un esquiador ens ha avançat, tenia un pel de por per la Greta.

Hem sortit de l’estació i hem agafat camí de casa, hem arribar a casa a les 9:15 més o menys amb 12,71km, avui un pel més del normal, pobre Greta. Hem estat 1 hora 13 minuts en moviment, a una mitja de 10,4km/h, un consum energètic de 697kcal, una mitja cardíaca de 125 ppm que es el meu 72% i una màxima de 162 ppm que es el meu 93%, una cadència mitja de 53 rpm, un desnivell positiu de 470 metres i 480 metres de desnivell negatiu.

Aquí os deixo el track d’avui

Total distance: 13259 m
Total climbing: 472 m
Total descent: -483 m
Download file: 09_02_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix