El diumenge vàrem sortir el Carlos Paredes i jo de Sant Pere de Ribes.

Vàrem pujar el Montgros fins als apartaments abandonats per fer la trialera de baixada i vàrem tornar-lo a pujar per el corriol tècnic que ens va ensenyar el Fer i que enllaça amb la  pista trencada que torna a pujar als apartaments abandonats per i per fer la foto vàrem pujar fins a les antenes. Vàrem baixar per l’altre banda fins a  canyelles per muntanya.

Com no coneixíem el camí ens vàrem enganxar amb un ciclista que coneix molt be la zona i que coneix tots els de Oxigen, com ja estava cansat no li va importar baixar una mica el ritme i anar-nos esperant.

D’allí vàrem agafar el camí que s’agafa a l’altre banda de la carretera per baixar cap a Vilanova per la pista muntanya,  per el camí vell,  i d’allí vàrem anar a trobar la platja del far per tornar per el camí de les costes. de Sitges  vàrem remuntar  fins a Sant Pere de Ribes.

No vàrem anar ràpid però ens ho vàrem passar be, que es el que compta.

Digues si t'ha agradat

Comparteix