Sortida el Carlos i el Santi

El diumenge vàrem sortir el Carlos Paredes i jo de Sant Pere de Ribes.

Vàrem pujar el Montgros fins als apartaments abandonats per fer la trialera de baixada i vàrem tornar-lo a pujar per el corriol tècnic que ens va ensenyar el Fer i que enllaça amb la  pista trencada que torna a pujar als apartaments abandonats per i per fer la foto vàrem pujar fins a les antenes. Vàrem baixar per l’altre banda fins a  canyelles per muntanya.

Com no coneixíem el camí ens vàrem enganxar amb un ciclista que coneix molt be la zona i que coneix tots els de Oxigen, com ja estava cansat no li va importar baixar una mica el ritme i anar-nos esperant.

D’allí vàrem agafar el camí que s’agafa a l’altre banda de la carretera per baixar cap a Vilanova per la pista muntanya,  per el camí vell,  i d’allí vàrem anar a trobar la platja del far per tornar per el camí de les costes. de Sitges  vàrem remuntar  fins a Sant Pere de Ribes.

No vàrem anar ràpid però ens ho vàrem passar be, que es el que compta.

Digues si t'ha agradat

Comparteix
Raül

About the author

Raül López

Leave a Reply


Este sitio usa MATA-HOYGAN para eliminar el Lenguaje HOYGAN y Censurar el Lenguaje Obsceno.