Vam quedar a les 8 a sitges.

El Hèctor va venir amb la furgo i va venir també el Jorge i el JM que va marcar la ruta. Va ser una ruta  per no patir i ferla amb 3 hores. Pista fàcil tret de la baixada corriol de 4 camins.

El temps fantàstic i fent primer Campdasens ja vam aprofitar el sol des de bon mati. A Can Lluça vam parar per fer la foto i ajustar la bici del  Hèctor que es una bici de enduro i son mes punyeteres de ajustar degut a la geometria progressiva i a que realment estan mes pensades per baixar que per pujar.

Així que si la ajustes be per pujar et queda incòmode per baixar (el seient per sobre de la alçada del manillar si vols pedalar be, i el manillar massa alt per baixar si vols relaxar les espatlles tot i tenir el seient alt).

El Jorge es un expert en ajust de bicis i aconseguir que la bici de Hèctor anés millor. Encara queda canviar el triangle de posició per escurçar la bici que ara esta massa llarga, apta per fer salts i coses que nosaltres no fem.

Mentre l’ajustàvem van venir el Damià i 2 amics mes que no recordo de nom però ja han vingut altres vegades quan ve el Raul que es quan tira mes ràpid el ritme. Els vam seguir fins can grau i allí ens vam separar.

A la tornada el Hèctor i jo vam baixar per el corriol de la fita i després el corriol de la hípica de sitges, es mes divertit que fer pista i sols afegeix uns minuts mes.

Digues si t'ha agradat

Comparteix