Aquest matí havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, tenia clar que no seriem gaires, la majoria ja havien confirmat que no vindrien.

He sortit sol cap a Sant Pere de Ribes, on havíem quedat a l’entrada de Can Lloses, a la urbanització de Sant Pere de la Plana. Allà ha arribat el Santi a les 8 i el Fer a les 8 i poc. Hem fet via cap a Olivella per la carretera, agafant l’entrada que hi ha a mà dreta després del pont que passa per sobre de la riera, i tranquil·lament seguint cap a Can Suriol.

Tan bon punt hem arribat de nou a la carretera, passat Can Suriol, hem passat la cadena i hem seguit cap a Les Gunyoles. El Santi i el Fer duien un ritme molt lent, un ritme de “domingueru” total. Ens han passat una colla de ciclistes abans d’arribar a Can Suriol, duien un ritme alt, tots amb bicicletes rígides, però es a que a partir de Can Suriol fins a les Gunyoles ens han passat 2 colles més, 2 colles que no tenien fila de sortir habitualment i de dur un ritme més ràpid que el que duem nosaltres habitualment.

Veien que el Fer no podia dur un ritme més alt i que al Santi ja li anava bé, he pensat en fer “series”, es a dir, anar amb ells al 75% del pols i fer esprings aguantant uns minuts amb el cor per sobre del 90%, baixar el ritme i esperar-los de nou.

He anat fent fins arribar a Les Gunyoles, no entrem al poble, com sempre i agafem la pista de l’esquerre que hi ha just a l’entrada. Tan bon punt arribes a dalt de tot, passada la torre d’alta tensió, he parat per fer la foto de rigor i hem baixat. Aquí el ritme ja era més interessant, suposo que menor esforç, però la mateixa diversió.

Hem arribat a la urbanització Vora-Sitges a un ritme més bo. D’allà fins a Sant Pere de Ribes per carretera, hem hagut d’esperar el Santi una estoneta. Ha tingut problemes durant tota la sortida, li saltava la cadena, suposo que algun element de la transmissió esta gastat i s’ha de canviar. El Santi i el Fer han marxat plegats a casa del Fer a mirar si la cadena estava gastada amb un mesurador de cadenes i jo he tornat cap a Sitges a un ritme més interessant.

He arribat a casa amb 45,31km que he fet en 2 hores 45 minuts. Es una ruta que la he fet amb 2 hores 20 minuts a ritme “ganivet en boca”, però que avui li hem posat més de 3 hores en total, parades i esperades incloses. La mitja d’avui, contant que el GPS para quan no pedalo ha estat de 16,4km/h, amb una màxima de 46,7m/h, un consum energètic en el meu cas de 2103kcal, la mitja cardíaca de 16 ppm que es el meu 77%, molt poc i una màxima de 173% que es el meu 98%, suposo que en alguna de les series pujant a Les Gunyoles. La cadència mitja de 74ppm, el desnivell positiu de 818 metres i el negatiu de 831 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 45243 m
Total climbing: 909 m
Total descent: -926 m
Download file: 07_05_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix